British Grand Prix 02/07/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

British Grand Prix:  Με τους δεύτερους για την πρωτιά

Επιστροφή στα σιρκουί με οικοδέσποινα αυτή την φορά την Μεγάλη Βρετανία και την πίστα στο Silverstone. Εντός έδρας αγώνας για τους πιλότους της Mercedes οι οποίοι με τις νέες αναβαθμίσεις-τροποποιήσεις στα μονοθέσια τους, φαίνεται πως έκανα ικανοποιητικά βήματα προς τα μπροστά. Πολύ καλές εμφανίσεις από Ferrari και κυρίως Sainz σε συνθήκες προκριματικών κατά τα ελεύθερα δοκιμαστικά, την ίδια στιγμή που οι Red Bull αντιμετώπισε προβλήματα. Επιφυλακτικά θα κινηθούμε στα στοιχηματικά μας, καθώς υπάρχει πιθανότητα βροχής κατά τα προκριματικά του British Grand Prix, γεγονός που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω.

 

Διαφορά νίκης: Όχι πάνω από 2.5

Πολύ καλές οι επιδόσεις τόσο των Red Bull όσο και των Ferrari, με τους δεύτερους να εμφανίζονται ελαφρώς καλύτεροι όσον αφορά τις συνθήκες προκριματικών. Γενικότερα, σήμερα περιμένω όλους τους πιλότους σχετικά κοντά ωστόσο οι συνθήκες καιρού που περιμένουμε σε συνδυασμό με τα δεδομένα που έδωσαν οι πιλότοι εχθές, δεν οδηγούν στο κάτω από 0.1 που συνηθίζεται φέτος. Αντίστοιχα για τον ίδιο λόγο, ακόμη και αν βρέχει δεν περιμένω έναν Max Verstappen (για παράδειγμα) να εκτοξεύεται στα 4 δευτερόλεπτα. Έτσι το 0.1-0.25 στο 3.50 της Novibet το θεωρώ μακράν, την καλύτερη επιλογή.

Για 100% διασκέδαση η επιλογή είναι μία! Betsson και η δράση ξεκινά!

Η2Η προκριματικών: Με τους δεύτερους για την πρωτιά

Ferrari:

Στα κόκκινα μονοθέσια , ο Carlos Sainz, με έναν εξωπραγματικό γύρο, σε συνθήκες προκριματικών, κατά τα ελεύθερα δοκιμαστικά απέδειξε πως αφενός η Ferrari έχει τον πρώτο λόγο στα προκριματικά και αφετέρου ο ίδιος είναι ικανός να στεφθεί σήμερα poleman. Ο γύρος που πραγματοποίησε ήταν με διαφορά πολύ καλύτερος από αυτούς των υπόλοιπων πιλότων και φαινότανε πως ήταν πιο εύκολο για τον ίδιο να πιλοτάρει στο Βρετανικό σιρκουί. Αξίζει να κοντράρουμε τον Leclerc στο 3.75 της Novibet, ποντάροντας πως ο Ισπανός θα είναι αυτός που θα κερδίσει την μάχη των Tifosi.

 

Mercedes:

Αμφότεροι οι δυο πιλότοι θα τρέξουν εντός έδρας και προφανώς θέλουν για ακόμη έναν λόγο, τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μεταξύ των Russell και Hamilton, θα τοποθετήσω τον οβολό μου στον νεαρό. Ο George, όχι μόνο έχει καταφέρει να φέρει απίστευτα αποτελέσματα από την αρχή της χρονιάς, αλλά συνήθως καταφέρνει να εκκινά σε θέση ψηλότερη από αυτή του Lewis. Με τα δεδομένα που συλλέξαμε από τα ελεύθερα δοκιμαστικά φαίνεται να είναι μια διαμάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Νικητής αυτής όμως τελικά, θεωρώ πως θα είναι ο νεότερος και το  επιλέγουμε σε απόδοση 2.25 στην Stoiximan.

 

Δε θα πιέσουμε άλλο τα σημεία, καθώς όπως προανέφερα υπάρχει πιθανότητα βροχής που θα φέρει ένα ίσως περίεργο αποτέλεσμα.

(οι επιλογές μου)

Διαφορά νίκης: Μεταξύ 0.1 και 0.25 δευτ. (3.50)/Novibet/15 units

Η2Η προκριματικών:

Charles Leclerc-Carlos Sainz: Carlos Sainz (3.75)/Novibet/15 units

Lewis Hamilton-George Russell: George Russell (2.25)/Stoiximan/20 units

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q