03/07/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

British Grand Prix:  H Προσοχή στο βάθρο

Μεγάλος Carlos και ακόμη μεγαλύτερη pole position. O Ισπανός εχθές, επιβεβαίωσε τα όσα μας έδειξαν τα λατρεμένα (μου) στατιστικά και κέρδισε μια pole position αφήνοντας δεύτερο τον Max Verstappen με τους Leclerc και Perez να ακολουθούν. Πολύ ευχάριστη έκπληξη οι εξαιρετικές επιδόσεις των 2 Mercedes και ιδιαίτερα αυτή του Lewis Hamilton ο οποίος είχε μια απίστευτη εμφάνιση μέχρι ένα λάθος call κατέστρεψε το Flying lap του και τον κράτησε στην 5η θέση. Φυσικά η μεγαλύτερη έκπληξη δεν ήταν ο Lewis αλλά το πρώτο Q3 του Latifi που εκμεταλλεύτηκε την βροχή όσο κανείς.

Να ανέβει στο βάθρο: Lewis is back

Αν ένας ξέρει το Silverstone καλά, είναι ο Lewis Hamilton. Αν ένας διψάει για νίκη στο British Grand Prix, είναι ο Lewis Hamilton. Εχθές το call ήταν κάκιστο και θεωρώ πως εύκολα έπιανε το P3, ή και καλύτερα. Σήμερα έχει να δώσει δύσκολο αγώνα με τα μονοθέσια της Ferrari και Red Bull μπροστά του, ωστόσο φαίνεται πως μπορεί να το κάνει. Οι αναβαθμίσεις δουλεύουν και το μονοθέσια έχει μικρύνει τις διαφορές σε σχέση με αυτά των πρωτοπόρων. Θα καταφέρει το βάθρο στο ενισχυμένο 4.20 της Stoiximan ως το Bet of the day.

Για 100% διασκέδαση η επιλογή είναι μία! Betsson και η δράση ξεκινά!

Να μην τερματίσει τουλάχιστον ένα μονοθέσιο της ομάδας: Haas feat. Ferrari

Οι γνωστοί για την αξιοπιστία που ΔΕΝ μπορείς να τους έχεις, κινητήρες της Ferrari πέρα από την ιταλική ομάδα ταλαιπωρούν και όσες έχουν την επέλεξαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Haas η οποία φέτος φαίνεται και πάλι να βουλιάζει. Πολλά τα τεχνικά προβλήματα για την Αμερικανική ομάδα και λίγες οι λύσεις που λειτούργησαν. Σήμερα περιμένω να εμφανίσουν πρόβλημα σε ένα απαιτητικό σιρκουί και λίαν συντόμως ένα από τα δύο μονοθέσια να εγκαταλείψουν στο 2.50.

H2H αγώνα: Ήττα για Albon

Alex Albon-Nicola Latifi

Σε γενικές γραμμές, πράγματι ο Alex είναι καλύτερος πιλότος από τον Nicola. Ωστόσο, ο Καναδός εκκινώντας από την 10η θέση, 6 θέσεις πάνω από τον ομόσταυλό του, θεωρώ πως θα καταφέρει να κερδίσει την μεταξύ τους διαμάχη. Σίγουρα ο Nicola θα χάσει πολλές θέσεις ωστόσο, δεν θεωρώ πως θα βρεθεί πίσω από τον Albon. Μεγάλη αξία στο 2.50 η H2H νίκη του Nicola κάτι που προφανώς επιλέγουμε.

Δεν θα ανοιχτούμε παραπάνω σήμερα, ήταν δύσκολα εχθές τα προκριματικά και δεν πήραμε πολύ καθαρή εικόνα από τις αναβαθμίσεις. Μαζεύουμε σήμερα δεδομένα για να συνεχίσουμε.

(τα σημεία μου)

Να ανέβει βάθρο: Lewis Hamilton (4.20)/15 units (ενισχυμένα)

Να μην τερματίσει τουλάχιστον ένα μονοθέσιο της ομάδας: Haas (2.50)/20 units

H2H αγώνα: Alex Albon-Nicola Latifi: Nicola Latifi (2.50)/20 units

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q