26/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βρίσκουν γκολ τα αουτσάιντερ

Καλημέρα. Ικανοποιτική η χθεσινή ημέρα, κάναμε το 2/2 στις επιλογές μας. Επιστροφή και σήμερα στη στήλη μας, γεμάτο από επιλογές το σημερινό κουπόνι, ξεχώρισα τέσσερα δυνατά σημεία με στόχο το μέγιστο κέρδος. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα από το Άρσεναλ - Νιουκάστλ (14:30). Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση στο «Άνφιλντ» η Άρσεναλ δείχνει να έχει βρει σταθερότητα στα τελευταία της παιχνίδια. Ο Ράμσντειλ είναι καταπληκτικός στην θέση του τερματοφύλακα ενώ Σμίθ Ρόου, Σάκα και Ομπαμεγιάνγκ καταφέρνουν να κάνουν την διαφορά στην επίθεση. Όσο για την Νιουκάστλ, δεν πιστεύω πως η αλλαγή προπονητή θα φέρει ιδιαίτερες αλλαγές. Αυτό που χρειάζεται η ομαδα είναι μεταγραφές κυρίως στην αμυντική γραμμή. Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς θα προσπαθήσουν να έχουν την κυριαρχία στον αγώνα μην αφήνοντας τον αντίπαλο να φτάσει έστω κοντά στην μπάλα. Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος & over 1.5 σε απόδοση 1.70.

Συνέχεια στις 17:00 και το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Κλοπ είναι σαφώς ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα στην διοργάνωση και σίγουρα θα ψάξει και σήμεα την νίκη έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις. Κάπου εδώ στην συζήτηση μπαίνει η Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Χάσενχατλ είναι εξαιρετική στην αντεπίθεση με τους  Άνταμς και Άρμστρονγκ να «κυνηγάνε» κάθε μπαλιά βασιζόμενοι κυρίως στην γρήγορη σκέψη και εκτέλεση. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παίξουν με τις γραμμές κυρίως ψηλά στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα ιδανικό σενάριο για τους φιλοξενούμενους έτσι ώστε να χτυπήσουν στον ανοιχτό χώρο. Πιστεύω πως η Σαουθάμπτον μπορεί να βρει έστω και ένα γκολ στον αγώνα, επιλογή θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.72.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

 Δύομιση ώρα μετά θα διεξαχθεί στα Γιάννενα το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ. Άκρως εντυπωσιακοί οι Γιαννιώτες στην Θεσσαλονίκη καθώς κατάφεραν να πάρουν επιβλητικό τρίποντο με 5-0. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ αν και πίεσε σε όλο το δεύτερο μέρος, δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από την Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικές με 3-2. Στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι θα παίξουν και πάλι με στόχο να σκοράρει. Διαθέτει μία δυνατή έδρα και πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες με τους Πίρσμαν και Σάλιακα να παίρνουν όλη την πλευρά και τους Περέα και Μιλιντσεάνου να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις. Η ΑΕΚ έχει προβλήματα στην άμυνα και ποιότητα στην επίθεση, υπάρχει αξία στο GG σε απόδοση διπλασιασμού.

BLACK FRIDAY στο bet-planet με -50% σε όλες τις συνδρομές 1 & 3 μηνών!

Τελευταίο σημείο για σήμερα το υπερβολικό 2.77 του Over 2.5 στο Μαγιόρκα - Χετάφε. Η Μαγιόρκα είναι ομάδα που έχει βγάλει 5/5 GG στα τελευταία ματς. Δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία ενώ παράλληλα διαθέτει ποιότητα στην επίθεση για να πετύχει τέρματα. Όσο για την Χετάφε, εντυπωσίασε την περασμένη αγωνιστική νικώντας με 4-0 την Κάντιθ. Είναι πολύ δυνατή στο ψηλό παιχνίδι και πιστεύω πως και σήμερα θα βρει κάποιο γκολ από κάποια σέντρα ή κάποιο στημένο.

Οι επιλογές μου:

14:30 Άρσεναλ - Νιουκάστλ: 1 & Over 1.5 (1.70) / Stoiximan - 12 units
17:00 Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: GG (1.72) / Stoiximan - 12 units
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: GG (2.00) / Stoiximan - 10 units
19:30 Μαγιόρκα - Χετάφε: Over 2.5 (2.77) / Stoiximan - 7 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-