05/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βρίσκει γκολ η Ελβετία

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Nations League. Η «μελέτη» έβγαλε δύο σημεία σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό. Πάμε όμως να τα δούμε όλα αναλυτικά...

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Κύπρος - Βόρεια Ιρλανδία στις 19:00. Κάκιστη εικόνα παρουσίασε για ακόμα μία φορά η Κύπρος η οποία ηττήθηκε με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στο Κόσοβο. Ο Κωστένογλου δεν δείχνει ικανός για να αναστρέψει την κατάσταση καθώς τα πολλά αμυντικά κενά παραμένουν στην ομάδα δίχως να υπάρχει κάποια διόρθωση.
Από την άλλη πλευρά, ούτε η Βόρεια Ιρλανδία κατά φερε να νικήσει στο εναρκτήριο της ματς καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Ελλάδα. Δεν έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, πίεσε σε ορισμένες περιπτώσεις δίχως όμως να καταφέρει να βρει το γκολ.
Στο σημερινό ματς περιμένω από τους φιλοξενούμενους να κυνηγήσουν το ματς για να πάρουν το τρίποντο. Όπως προείπαμε, η Κύπρος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν παρουσιάζοντας γενικότερα μία νωχελική εικόνα. Η Βόρεια Ιρλανδία παίζει με ένταση, πρεσάρει ενώ έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ξεχωρίζει ο ανερχόμενος Λέιβερι ενώ και ο Γουάιτ είναι ένας παίκτης απρόβλεπτος που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους. Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το διπλό σε απόδοση 1.98.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Συνέχεια με το Πορτογαλία - Ελβετία στις 21:45. Πρώτο δείγμα θετικό για την Πορτογαλία καθώς αναδέιχθηκε ισόπαλη, στην έδρα της Ισπανίας με 1-1. Μάλιστα, είχε ακόμα και ευκαιρίες για να γυρίσει «τούμπα» το ματς στα τελευταία λεπτά δίχως όμως να το καταφέρει.
Όσο για την Ελβετία, απείλησε και απειλήθηκε με συνέπεια να ηττηθεί με 2-1, απέναντι στην Τσεχία. Σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από τον αγώνα, δεν μπόρεσε ωστόσο να γίνει αποτελεσματική στη τελική προσπάθεια.
Απόψε, η ομάδα του Σάντος θα επιδιώξει να πάρει μόνο το τρίποντο έτσι ώστε να μην βρεθεί πίσω σχετικά με την 1η θέση του ομίλου. Ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι έχοντας απέναντι την Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία χρόνια έχουν πάντοτε ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο με πολλά γνωστά ονόματα. Στην επίθεση αναμένεται να βρίσκονται οι Όκαφορ και Σεφέροβιτς, δηλαδή ένας παίκτης «τρεχαντήρι» και ένας φορ περιοχής. Θα τους πλαισιώσουν από τα άκρα οι ταχύτατοι Σακίρι και Τζούμπερ ενώ σημαντικές βοήθειες στην επίθεση θα προσφέρουν οι Τσάκα-Φρόιλερ. Από πλευράς γηπεδούχων, αναγκαστικά στα στόπερ θα κατέβει ο Ντανίλο Περέιρα καθώς ο Ντίας είναι απών. Μία απουσία που δημιουργεί ανασφάλεια στο κέντρο της άμυνας. Pick λοιπόν από τον αγώνα θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.97.

Cash out τώρα και στα free bet!

Οι επιλογές μου:

Κύπρος - Βόρεια Ιρλανδία:  2 (1.98) / Stoiximan - 7 units
Πορτογαλία - Ελβετία: GG (1.97) / Stoiximan - 7 units