27/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βρέχει... γκολ

Καλημέρα σε όλους. Μέτρια πράγματα χθες στο live παιχνίδι μας, είχαμε κέρδος pre-game καθώς κάναμε το 3/4. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε τρία σημεία, πάμε να δούμε τα picks μας αναλυτικά...

Ξεκίνημα από το ΠΑΟΚ - Ιωνικός (17:15). Στο σημερινό ματς καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κούραση που «κουβαλάει» από το ευρωπαϊκό ματς ο ΠΑΟΚ. Να θυμήσουμε πως η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε την Πέμπτη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κόνφερενς, απέναντι στην Μίντιλαντ, στα πέναλτι αγωνιζόμενος για κάτι παραπάνω από δύο ώρες. Ο Σπανός είναι έξυπνος προπονητής, θα δώσει χώρο στον αντίπαλο επιδιώκοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν αήττητοι για τρία σερί ματς, με τελευταία επικράτηση το επιβλητικό 4-0 απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης. Ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το 3-5-2 εκεί όπου Βαλεριάνος και Μύγας θα πάρουν όλη την πλευρά και Ντάλτσιο-Άουσμαν θα προσπαθήσουν να απειλήσουν με μακρινά σουτ. Φυσικά και θα ψάξει το γκολ ο «δικέφαλος» που θέλει να μην απομακρυνθεί από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σε πρώτο πλάνο το GG σε απόδοση 2.30.

Συνέχεια και πάλι με Ελλάδα και το Ολυμπιακός - ΟΦΗ στις 19:30. Κατώτερος των προσδοκιών ο Ολυμπιακός, ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς δεν απείλησε καθόλου με συνέπεια να δεχθεί εντός έδρας ήττα με 3-0 απέναντι στην Αταλάντα και παράλληλα τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League. Πλέον, μοναδικοί στόχοι για τους «ερυθρόλευκους» είναι η κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα-κύπελλο). Όσο για τον ΟΦΗ, μετράει 7/8 Over 2.5 το τελευταίο διάστημα παίζοντας φουλ επίθεση, ακόμα και απέναντι σε αντιπάλους με ποιοτικότερο σύνολο. Ο Νιόπλιας σίγουρα δεν θα αλλάξει το σύστημα του απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα παίξει και πάλι με 4-3-3. Αν και έχει αρκετές σημαντικές απουσίες, εξακολουθεί να διαθέτει ποιότητα μπροστά. Όσο για τους γηπεδούχους, θα ψάξουν το «ξέσπασμα» και μία πειστική εμφάνιση έτσι ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα στις τάξεις των φιλάθλων. Θα έχουν την κυριαρχία του παιχνιδιού προσπαθόντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους, πρεσάροντας συνεχώς στα 3/4 του γηπέδου. Αναμένω να δω ένα ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις και πολλά γκολ από τις δύο ομάδες, τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Τέλος θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00). Θυμίζει την παλιά καλή Μπαρτσελόνα η ομάδα του Τσάβι που ισοπέδωσε στην Ιταλία με 4-2 την Νάπολι, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League. Κλασικό τίκι-τάκα από τους «μπλαουγκράνα», τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην επίθεση φαίνεται να συνεργάζονται άρτια μέχρι στιγμής .Από την άλλη πλευρά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν καταιγιστική νικώντας με 4-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ντέρμπι της πόλης. Στα της σημερινής αναμέτρηση περιμένω δύο ομάδες που θα «σκυλιάσουν» για το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν ψηλά έχοντας την κατοχή στο μέρος τους, με τους Τόρες-Ομπαμεγιάνγκ-Τραορέ να εναλλάσουν θέσεις στην επίθεση και τους Πέδρι-Ντε Γιόνγκ να δημιουργούν παιχνίδι από το κέντρο. Όσο για την ομάδα του Μαρθελίνο, έχει ως στόχο να απειλήσει είτε στην αντεπίθεση είτε από κάποια στημένη φάση. Είναι δυνατή στο ψηλό παιχνίδι, θα δημιουργήσει προβλήματα σε μία άμυνα που δεν πείθει. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Οι επιλόγες μου:

17:15 ΠΑΟΚ - Ιωνικός: GG (2.30) / Stoiximan - 7 units
19:30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Over 2.5 (1.85) / Stoiximan - 10 units
22:00 Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Over 2.5 (1.90) / Stoiximan - 10 units