13/11/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Brazil Grand Prix: Τα ασημένια βέλη στο βάθρο

Για τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, μετά την έκπληξη του Kevin Magnussen, ο George Russell κερδίζει την πρώτη θέση για την εκκίνηση του σημερινού αγώνα, με τον Lewis Hamilton να ευνοείται από την ποινή του Carlos Sainz και να ξεκινά δεύτερος. Έπειτα θα ακολουθήσει ο Max Verstappen, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα κυνηγήσει τη νίκη αλλά και να προωθήσει τον ομόσταυλό του σε υψηλότερη θέση. Κακές εμφανίσεις από τις 2 Alpine, που κινδυνεύουν σήμερα να χάσουν την first of the rest θέση από την McLaren. Πάμε να ποντάρουμε στο Brazil Grand Prix.

Πριν διαβάσεις την ανάλυση, κάνε κλικ και τσέκαρε το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του πλανήτη στο YouTube με όλα τα σημεία και τις αποδόσεις μαζί με τον σχολιασμό του κάθενος. 



Να τερματίσουν και τα δυο μονοθέσια στο βάθρο: Ασημένια βέλη στην πρωτιά

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην ήταν η ιδανικότερη για τα μονοθέσια της Mercedes, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για μια πολύ καλή εμφάνιση. Μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση στο χθεσινό sprint race, αξία θα ξεκινήσουνε σήμερα από την πρώτη θέση τα δύο ασημένια βέλη. Με την καλή τους συνεργασία δεν έχουμε να φοβηθούμε τον πρωταθλητή του 2022 Max Verstappen, ο οποίος θα κυνηγήσει και τη νίκη αλλά και την ώθηση του μεξικανού όμως στάβλου του στο βάθρο. Σε κάθε περίπτωση όμως, o Lewis και ο George, έχουνε τον πρώτο λόγο και θεωρώ πως ακόμη και αν δεν κερδίσουνε τον αγώνα, εύκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στο βάθρο. Σε απόδοση 2.15.

 

Και τα 2 μονοθέσια να τερματίσουν στους βαθμούς: Η ευκαιρία του Daniel

Mε τον Αυστραλό πιλότο να μείνει εκτός grid για το 2023, το μόνο που μένει είναι να δούμε μερικές καλές τελευταίες εμφανίσεις από αυτόν που ίσως να ανοίξουν κάποιο δρόμο στο μέλλον. Σήμερα ο βρετανός Norris, εκκινά 6ος, την στιγμή που ομόσταυλός του Ricciardo εκκινά 11ος. Επομένως η προσοχή μας θα είναι στραμμένη πάνω στον Αυστραλό, που θα ελπίσουμε να προκριθεί μέσα στην τελική δεκάδα και να χαρίσει το πολύ καλό 2.65.

 

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Μεταξύ 16 και 17 στην Βραζιλία

Σε ένα σιρκουί με αμμοπαγίδες, ο κίνδυνος να βγει εντελώς εκτός αγώνα αυξάνεται δραματικά. Σε σιρκουί όπως αυτό της Γαλλίας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς αν από ένα λάθος φρενάρισμα ο πιλότος βρεθεί εκτός πίστας, είναι εύκολο να επαναφερθεί μέσα στον αγώνα. Στην Βραζιλία, αναμένουμε πολλές προσπεράσεις ελέω τις πολύ καλά ανακατεμένης τράπουλας του grid κάτι που σημαίνει πολλές μάχες. Εκεί ποντάρουμε λοιπόν. Μεταξύ 16 και 17 ο αριθμός των καταταγμένων οδηγών σε απόδοση 2.35.

 

H2H αγώνα: Ποντάρισμα σε δυάδα προσπεράσματος

Δύο επιλογές εδώ, στην διαμάχη των οδηγών της Alfa Romeo και της Alpine. Εμείς θα ποντάρουμε στην νίκη των παλαίμαχων, Valtteri Bottas και Fernando Alonso απέναντι στους Guanyu Zhou και Esteban Ocon αντίστοιχα. Συνηθισμένη η κατάταξη των πρώτων σε θέσεις καλύτερες από αυτές των ομόσταυλών τους και σε ένα σιρκουί όπως αυτό της Βραζιλίας που αμφότεροι έχουν καλά μελετημένο, το 2.62 της δυάδας, έχει μεγάλη αξία.

 

Αυτά για σήμερα, μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το βίντεο-ανάλυση στο YouTube αφήνοντας ένα like και ένα σχόλιο με την γνώμη σας. Τα λέμε την άλλη βδομάδα για τον επίλογο του φετινού πρωταθλήματος.

 

(τα σημεία μου)

Να τερματίσουν και τα δυο μονοθέσια στο βάθρο: Lewis Hamilton και George Russell (2.15)/Stoximan/15 units

Και τα 2 μονοθέσια να τερματίσουν στους βαθμούς: McLaren (2.65)/Novibet/12 units

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Μεταξύ 16 και 17 (2.35)/Novibet/15 units

H2H αγώνα (δυάδα):

Valtteri Bottas - Guanyu Zhou: Valtteri Bottas

Fernando Alonso - Esteban Ocon: Fernando Alonso

Συνολική απόδοση 2.62 / Stoiximan/15 units

 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα