23/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βήμα πρόκρισης για την Ατλέτικο

Καλημέρα σε όλους. Κάναμε το απόλυτο την χθεσινή μέρα καθώς Τσέλσι και Γιουνάιτεντ μας έκαναν το χατήρι παίρνοντας τρίποτα. Αγωνιστική δράση στο Champions Lweague για δεύτερη σερί ημέρα, ξεχώρισα και σήμερα δύο δυνατά σημεία.

''ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ BETPLANET ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING!''

Ξεκίνημα με το Ίντερ - Σαχτάρ στις 19:45. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο συγκεκριμένο ματς. Με τρίποντο η Ίντερ ουσιαστικά «κλειδώνει» την παρουσία της στην διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, η Σαχτάρ συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα τα δώσει όλα για να κάνει το 2/2 και να διατηρήσει έστω τις λιγοστές ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Europa League. Οι Ιταλοί συνεχίζουν να παρουσιάζουν προβλήματα στην άμυνα έχοντας δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια τους ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Όσο για τους Ουκρανούς, θα αναγκαστούν να επιτεθούν με στόχο να σκοράρουν τέρματα και να πάρουν την νίκη. Τέτε-Μάρλος-Φερνάντο θα πάρουν πολλές πρωτοβουλίες στο 4-2-3-1 του κόουτς Ντε Τσέρμπι. Παράλληλα θα υπάρχουν κενά στα μετόπισθεν τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ταχύτατοι Κορέα-Μαρτίνεζ. Υπάρχει αξία στο GG το οποίο και βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια στις 22:00 με το Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν. Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, στο -1 από την Πόρτο. Η Μίλαν που έχει μόλις έναν βαθμό μέχρι στιγμής δείχνει να μην μπορεί φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω στην διοργάνωση παρουσιάζοντας προβληματική εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Σιμεόνε και οι παίκτες του έχουν την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να μπορέσουν να πάρουν τρίποντο έστω και με μισό μηδέν. Θα παίξουν κυρίως στις αντεπιθέσεις και θα εκμεταλλευτούν τα κενά που υπάρχουν απο τα άκρα των Ιταλών. Καράσκο και Ντε Πολ θα πάρουν όλη την πλευρά δημιουργώντας υπεραριθμία με στόχο να τροφοδοτήσουν τους Σουάρεζ-Γκριεζμάν. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο οι Μιλανέζοι, θα προτιμήσουμε τον άσο & under 4.5 σε απόδοση 1.88.

''Το παιχνίδι σου γίνεται καλύτερο στη betshop, με μια απλή εγγραφή μέσω του bet-planet, έχεις όλα τα οφέλη και τις προσφορές, όπως και το bonus''

Οι προτάσεις μου:

19:45 Ίντερ - Σαχτάρ: GG (1.85) / Stoiximan - 12 units
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν: 1 & Under 4.5 (1.88) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).