09/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βγάζει αντίδραση η Τσέλσι

Καλημέρα σε όλους. Αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο με αναμετρήσεις σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Από το «διάβασμα» που έγινε ξεχώρισα συνολικά δύο ματς από την αγαπημένη μας Premier Legaue. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα από το ματς της Άρσεναλ κόντρα στην Μπράιτον (17:00). Σε αυτό το ματς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Άρσεναλ θέλει διακαώς το τρίποντο έτσι ώστε να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, η Μπράιτον συνεχίζει να μην πείθει και συνάμα να μην νικάει. Μην ξεχνάμε πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να «κυνηγήσουν» κάτι όντας αδιάφοροι, σχεδιάζοντας ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν. Αναμένω από την «αρμάδα» του Αρτέτα να βγάλει αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο. Είναι το απόλυτο φαβορί ενώ θα έχουν και την στήριξη των οπαδών τους. 4-2-3-1 θα χρησιμοποιήσει ο Ισπανός τεχνικός με τους Μαρτινέλι και Σάκα να πρεσάρουν από τα άκρα και τον Σμίθ Ρόου να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις πίσω από τον προωθημένο Λακαζέτ. Τσάκα και Έντεγκαρντ θα δώσουν ταχύτητα στην μεσαία γραμμή ενώ τα ανεβάσματα των Ταβάρες-Σοάρες θα έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν υπεραριθμία κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Οι «γλάροι» δυσκολεύονται όταν ο αντίπαλος πιέζει και δεν έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, pick θα αποτελέσει ο άσος & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Συνέχεια με το Σαουθάμπτον - Τσέλσι την ίδια ώρα. Η Σαουθάμπτον παίζει ελεύθερα δίχως να έχει κάποιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κόουτς Χάσενχατλ χρησιμοποιεί συνεχώς διαφορετικά σχήματα με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί δεκατρία γκολ στα τελευταία πέντε ματς. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι θα ψάξει την αντίδραση στο σημερινό ματς. Προέρχεται από δύο κάκιστες εμφανίσεις απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπρέντφορντ παρουσιάζοντας πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι. Ωστόσο, σήμερα είναι το φαβορί και έχει ως μοναδικό στόχο να αυξήσει την διαφορά της από τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα. Ο Χάβερτζ παραμένει «καυτός» ενώ Βέρνερ και Μάουντ αναμένεται να τρέξουν το γήπεδο πίσω από τον Γερμανό. Ο Τούχελ θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στην ταχύτητα αλλά και στις προωθημένες μπαλιές, οι «άγιοι» είναι αρκετά ευάλωτοι σε αυτό το κομμάτι. Έτσι, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το διπλό στον διπλασιασμό.

Οι επιλογές μου:

17:00 Άρσεναλ - Μπράιτον: 1 & Over 1.5 (2.05) / Stoiximan - 7 units
17:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι: 2 (2.00) / Stoiximan - 7 units