23/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βγάζει αντίδραση η Μπαρτσελόνα

Καλημέρα σε όλους. Πάλι χάλασε το απόλυτο επιλογών χθες καθώς ο απολογισμός στα pre-game picks ήταν 2/3. Σήμερα θα πορευτούμε και πάλι με τρία σημεία από τρία πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας αναλυτικά.

Ξεκίνημα στις 17:15 και τον αγώνα του Ατρομήτου απέναντι στην ΑΕΚ. Θετικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο κόουτς Κόουλμαν όπου και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1, στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως ακόμα να λείπουν τα προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ της Τούμπας μου άρεσε. Ο Γέφτιτς άρεσε και θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο σημερινό ματς όπου η Ένωση χρειάζεται μόνο το τρίποντο για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Τσούμπερ έδειξε ανεβασμένος από τα άκρα ενώ ποιοτικές επιλογές αποτελούν και οι Ανσαριφάρντ-Γκαρσία που θα χρησιμοποιηθούν εξίσου στην επίθεση. Ωστόσο, τη νίκη χρειάζονται διακαώς και οι γηπεδούχοι που παρά τις απουσίες των Σόλομον, Κυβρακίδη και Παπαδόπουλο καλούνται να βγάλουν αντίδραση έτσι ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Με 4-3-2-1 θα παρατάξει την ομάδα του ο Ουαλός τεχνικός. Ο Κουλούρης θα βρίσκεται στην επίθεση και οι Τόμας-Σπιριντόνοβιτς από πίσω του με μοναδικό στόχο να τροφοδοτήσουν τον Έλληνα στράικερ. Αναμένεται να παίξουν ανοιχτά οι δύο ομάδες δίνοντας βαρύτητα στην επίθεση, τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.93.

Συνέχεια με Αγγλία και το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ (18:30). Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση που δυσκολεύεται αρκετά να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα παρά το δυναμικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε την φετινή σεζόν. Όσο για την Τότεναμ γύρισε με απίστευτο τρόπο το ματς στο Λέστερ στα τελευταία λεπτά (3-2) δείχνοντας ότι ακόμα έχει σφυγμό. Η Τσέλσι σήμερα θα ψάξει την αντίδραση δίχως όμως η Τότεναμ να αρκείται σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν την κατοχή παίζοντας κυρίως από τον άξονα εκεί όπου οι Ζίγιεχ-Μάουντ θα πάρουν αρκετές πρωτοβουλίες. Από την άλλη πλευρά, περιμένω από τον Κόντε να παίξει στην αντεπίθεση εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την ποιότητα των Κέιν και Λούκας Μόουρα (ο Σον απουσιάζει). Και εδώ περιμένω από τις δύο ομάδες να παίξουν επιθετικά, υπάρχει αξία στο GG σε απόδοση 1.85.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αλαβές και Μπαρτσελόνα στις 22:00. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τους φιλοξενούμενους. Οι μπλαουγκράνα μοιάζουν να παίζουν όλο και καλύτερα όσο περνάει ο καιρός ενώ η προσθήκη των Άλβες και Φεράν Τόρες έχει δώσει άλλη «πνοή» στην ομάδα. Αντίθετα, η Αλαβές προβληματίζει δίχως να μπορεί να «σηκώσει κεφάλι». Είναι σταθερά κακή, δεν παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες ενώ και στα μετόπισθεν αποτελεί ένα από τα πιο αδύναμα σύνολα της κατηγορίας. Δύσκολα θα μπορέσει να προβάλει αντίσταση στους φιλοξενούμενους που θα «σκυλιάσουν» για το τρίποντο. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το διπλό & Over 1.5 σε απόδοση 2.07.

 

Οι επιλογές μου:

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΚ: GG (1.93) / Stoiximan – 10 units
18:30
Τσέλσι – Τότεναμ: GG (1.85) / Stoiximan – 10 units
22:00
Αλαβές – Μπαρτσελόνα: 2 & Over 1.5 (2.07) / Stoiximan - 12 units

Αυτά για σήμερα σε ότι αφορά τις pre-game επιλογές μας. Μπορείτε να με βρείτε τόσο στο Twitter όσο και στο Telegram Channel για live betting. Καλή επιτυχία και καλές επιλογές σε όλους μας.