09/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Betsson: Για την εδραίωση στην τετράδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αναντολού Εφές (9/1)

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στον θεσμό και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Η Αναντολού Εφές, πάλι, περνάει κρίση και πηγαίνει από αρνητικό αποτέλεσμα σε αρνητικό αποτέλεσμα ψάχνοντας απεγνωσμένα να βάλει τέλος στην κατρακύλα της. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα και στο μπάσκετ σε τεράστια γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. 

Αγώνας όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,36** και το διπλό της Αναντολού Εφές φτάνει στο 3,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση στη Euroleague. Προέρχεται από επικράτηση με 82-81 επί της Βαλένθια εκτός έδρας, η οποία ήταν η 5η νίκη του στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης. Έτσι, έχει ρεκόρ 11-8 και φιγουράρει στην 4η θέση της κατάταξης, έχοντας τον ίδιο απολογισμό με άλλες τρεις ομάδες. Τώρα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του που δεν είναι άλλος από το να πάρει απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. 

Στο γήπεδό της, η ελληνική ομάδα έχει έξι νίκες και τρεις ήττες, ενώ κάποιοι στο εσωτερικό του δεν έχουν ξεχάσει την ήττα με 71-68 από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη στον πρώτο γύρο και ζητούν «εκδίκηση». Ο προπονητής Εργκίν Αταμάν είναι ικανοποιημένος με τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του καθώς και με το γεγονός πως το πλούσιο ρόστερ τού προσφέρει τη δυνατότητα να είναι ευέλικτος τακτικά και το συγκρότημα του βρίσκει διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι. Την Κυριακή (7/1) νίκησε 90-75 το Περιστέρι εντός έδρας για την Basket League. Σημαντική θα είναι για καιρό η απουσία του πολύτιμου γκαρντ Λούκας Βιλντόσα που μπήκε χειρουργείο μετά το παιχνίδι. 

Η Αναντολού Εφές δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της. Έχει υποστεί έξι απανωτές ήττες στη Euroleague κι από εκεί που ήταν στο... κόλπο για να περάσει στην postseason τώρα βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης με επτά νίκες και 12 ήττες και μακριά από εκεί που θα ήθελε να είναι. 

Ωστόσο, στο εσωτερικό της «πιάνονται» από ορισμένα θετικά στοιχεία. Τα τελευταία παιχνίδια της κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ήταν πολύ ανταγωνιστική, ακόμη και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης από την οποία έχασε με 130-126 έπειτα από τέσσερις παρατάσεις σ' ένα ιστορικό ματς για τη Euroleague. Η Αναντολού Εφές νίκησε την Κυριακή (7/1) με 83-73 την Μπούρσασπορ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάντως, ο προπονητής Ερντέμ Τζαν συνεχίζει να βλέπει το απουσιολόγιο της ομάδας του γεμάτο με σημαντικούς παίκτες όπως για παράδειγμα ο γκαρντ Κλάιμπερν. Κι ενώ ο Εργκίν Αταμάν θέλει τη νίκη απέναντι στην παλιά του ομάδα, να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει 17 νίκες και 14 ήττες στις αναμετρήσεις του με την Αναντολού Εφές από το 2000 μέχρι σήμερα.

Το στοίχημα στη Euroleague συγκλονίζει αυτή τη σεζόν με το επίπεδο του ανταγωνισμού να βρίσκεται στα ύψη και τα περισσότερα παιχνίδια να κινούνται στην «κόψη του ξυραφιού». Με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει 81,6 πόντους ανά παιχνίδι και την Αναντολού Εφές να δέχεται 89,6 είναι σαφές ποιο είναι το δυνατό και το αδύναμο σημείο των δύο αντιπάλων. Η επιλογή του Over 166,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ