19/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Betsson: Για τη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Παρτιζάν (19/1)

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το ταξίδι του και την προσπάθειά του για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη 4άδα της κατάταξης της διοργάνωσης. Η Παρτιζάν, πάλι, παλεύει για να περάσει στην postseason. Αμφότερες προέρχονται από επιτυχίες και πηγαίνουν στην αναμέτρηση στα πάνω τους. Οπότε το ματς υπόσχεται να είναι μια μεγάλη «μάχη» για την κατάκτηση της νίκης. Στην πλατφόρμα της Betsson, το μπάσκετ προφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. 

Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,30** και το διπλό της Παρτιζάν φτάνει στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ο Παναθηναϊκός πάει στο ματς αποφασισμένος να πάρει την 4η συνεχόμενη νίκη του στη Euroleague και να βελτιώσει το ρεκόρ του που είναι 13-8, σ' ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά γι' αυτόν αφενός λόγω της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο «ΟΑΚΑ» και αφετέρου για να «εκδικηθεί» για την ήττα από την Παρτιζάν στον πρώτο γύρο με 92-87 στην παράταση σε αναμέτρηση όπου κάλλιστα θα μπορούσε να κερδίσει. 

Ο Παναθηναϊκός μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες μεταξύ Euroleague και Basket League και σε αυτό το διάστημα έχει παίξει αρκετά καλό μπάσκετ παρόλο που υπήρξαν αναποδιές και φθορές εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός του. Πιο πρόσφατα, επιβλήθηκε με 92-76 του Λαυρίου σε αγώνα όπου επανεμφανίστηκε μετά την πολύμηνη απουσία του ο γκαρντ – φόργουορντ Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ έλειψε ο σέντερ Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι λόγω σκωληκοειδίτιδας. Ο Αταμάν δεν υπολογίζει εδώ και κάποιο διάστημα στον πολύτιμο γκαρντ Βιλντόσα. 

Στην Παρτιζάν στο επίκεντρο είναι η προσπάθεια της ομάδας να βρει σταθερότητα. Με ρεκόρ 11-10 φυσικά και είναι μια από τις πολλές που βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια του θεσμού. Επιπλέον, απέκτησε την αυτοπεποίθησή της μετά τη νίκη της με 88-79 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ την προηγούμενη αγωνιστική σε ματς όπου βρέθηκε να χάνει και με 24 πόντους. Τη Δευτέρα (15/1) ξεπέρασε με 87-74 την Τσιμπόνα για την ABA League και το καλό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ενισχύθηκε περαιτέρω. 

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οπότε στην Παρτιζάν αντιλαμβάνονται την ανάγκη της ομάδας να μπορέσει να κάνει τη διαφορά σε δύσκολες έδρες προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Η αποστολή της δεν είναι εύκολη καθώς εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και οκτώ ήττες στη φετινή Euroleague και μετράει τρία σερί χαμένα ματς. Επιπλέον, διαθέτει την επιθετική ικανότητα καθώς σκοράρει 84,5 πόντους ανά ματς, αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη (84,1 πόντους ανά ματς). Εκτός ο καλός γκαρντ Αλέκσα Αβράμοβιτς. 

Να σημειώσουμε, πάντως, πως μετά την επιστροφή της Παρτιζάν στη Euroleague έχει τρία στα τρία απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να βάλει τέλος στο σερί. Στο «ΟΑΚΑ», ο Παναθηναϊκός έχει 8-3 με τρεις διαδοχικές νίκες.

Η ποιότητα της ελληνικής ομάδας και η δύναμη της έδρας την τοποθετούν ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι ο τρίτος ισχυρότερος διεκδικητής της κούπας και η κατάκτηση από εκείνον δίνεται στο 7,50** στην πλατφόρμα της Betsson

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ