11/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Betsson: Για σερί επιτυχιών ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μονακό (11/1)

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό (11/1/2024) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι δύο ομάδες έχουν κοινούς στόχους μετά και τις μεγάλες επενδύσεις που έκαναν στην αρχή της σεζόν. Θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα για να περάσουν απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης κι έπειτα επιθυμούν διακαώς να φτάσουν στο Final 4. Ο Παναθηναϊκός λείπει πολλά χρόνια από αυτό, ενώ η Μονακό έφτασε πέρυσι και θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο φέτος. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές στο κουπόνι του μπάσκετ για στοίχημα, σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Παναθηναϊκός - Μονακό τα προγνωστικά έχουν φαβορί καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,56** και το διπλό της Μονακό πληρώνει στο 2,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του πολύτιμου γκαρντ του Λούκα Βιλντόσα που θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα. Ο προπονητής Εργκίν Αταμάν πρόσφατα είχε αναφέρει πως η ομάδα του δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή αφότου απελευθέρωσε τον Κάιλ Γκάι. Εξάλλου, σύντομα θα είναι στο μάξιμουμ ο Ιωάννης Παπαπέτρου και υπάρχει πληθώρα επιλογών στο ρόστερ του για να μπορέσει να βρει λύσεις. Ωστόσο, η απώλεια του Αργεντινού είναι σημαντική.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα, ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλό μπάσκετ αυτή την περίοδο και καταγράφεται στο παρκέ η βελτίωση που παρουσιάζει ως ομάδα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι, αλλά και την ανάπτυξη αυτοματισμών. Ο Παναθηναϊκός δικαιούται να κάνει όνειρα πως μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Ποντάρει, δε, πολλά και στη δύναμη της έδρας του, εκεί όπου την Τρίτη (9/1) νίκησε με 83-76 την Αναντολού Εφές. 

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 91-90 τη Μονακό στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Πριγκιπάτο κι εκείνη ήταν η πρώτη του επιτυχία απέναντι στους Μονεγάσκους, οι οποίοι στα προηγούμενα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια μετρούσαν μονάχα νίκες. 

Στην πλευρά της Μονακό καταγράφεται η προσπάθειά της να βρει και πάλι σταθερότητα στην απόδοσή της ώστε να κάνει ένα καλό σερί νικών προκειμένου να φτάσει εκεί που θέλει. Αυτό σημαίνει πως καλείται να περάσει και από δύσκολες έδρες όπως αυτή του Παναθηναϊκού. 

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μονακό άρχισε τη «διαβολοβδομάδα» κερδίζοντας 93-83 την Μπασκόνια εντός έδρας την Τρίτη (9/1). Μακριά από το γήπεδό της, πάντως, δεν είναι και η καλύτερη ομάδα της Euroleague. Σε 11 παιχνίδια μετράει πέντε νίκες κι έξι ήττες, ενώ έχει ηττηθεί σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο πρόσφατων. Να σημειώσουμε πως το τελευταίο ματς της εκτός έδρας ήταν στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό από τον οποίο κι έχασε με 75-73. 

Το στοίχημα στην Ευρωλίγκα αυτή τη σεζόν συναρπάζει. Πολλές ομάδες βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης στην postseason και καθώς αρκετές είναι παρόμοιας δυναμικότητας, κάθε αναμέτρηση μοιάζει με τελικό και κρίνεται στις λεπτομέρειες. Αυτό εγγυάται θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Παναθηναϊκός και Μονακό έχουν πλούσιες επιθετικές αρετές. Το Over 162,5 συνολικοί πόντοι με παράταση τοποθετείται στο 1,94** στην πλατφόρμα της Betsson

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ