12/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Betsson: Δεύτερη δοκιμασία επί ισπανικού εδάφους για τον Ολυμπιακό στην Μπασκόνια (12/1)

Στην «Buesa Arena» η Μπασκόνια κι ο Ολυμπιακός αναμετριούνται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague σε κρίσιμο ματς και για τις δύο καθώς ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε ακόμη μια «διαβολοβδομάδα» και το μοναδικό τους ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο μια θέση στην πρώτη εξάδα που δίνει απευθείας θέση στα προημιτελικά, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και το να πιέσει για μια θέση στην 4άδα. Στην πλατφόρμα της Betsson το μπάσκετ προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. 

Οι αποδόσεις του αγώνα είναι κοντά, με τον άσο της Μπασκόνια να δίνεται στο 1,79** και το διπλό του Ολυμπιακού στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Η Μπασκόνια επικεντρώνεται στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να βρει σταθερότητα και να κάνει βήμα προς τη συμμετοχή της στα νοκ άουτ ματς της Euroleague. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αν και σε γενικές γραμμές είναι δεδομένο πως διαθέτει ποιότητα και τη δύναμη της έδρας ώστε να μπορέσει να φτάσει εκεί που επιθυμεί. 

Άλλωστε, είναι επίσης δεδομένο πως αφότου την ανέλαβε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει γίνει πιο «σκληρή» ομάδα και πιο ανταγωνιστική σε βαθμό που κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Η Μπασκόνια θα πάει στο ματς με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας πως έχει τη δυνατότητα να τον πλήξει και να του κάνει ζημιά. Στον πρώτο γύρο, να σημειώσουμε, πως τον είχε νικήσει με 75-74 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Η Μπασκόνια ως γηπεδούχος έχει πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες, αλλά μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί μέσα. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 93-83 στη Μονακό την Τρίτη (9/1). 

Ο Ολυμπιακός προχωράει με το πλάνο του που έχει ως στόχο στο τέλος του Ιανουαρίου να παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήδη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και σε γενικές γραμμές έχει πάρει τα πάνω της στη Euroleague. 

Στον Ολυμπιακό θέλουν κι άλλη συμμετοχή στο Final 4 και να μπορέσουν να διεκδικήσουν και πάλι το τρόπαιο, αλλά προηγουμένως υπάρχουν ορισμένα «σκαλοπάτια» στα οποία πρέπει να ανέβει. Προκειμένου να φτάσουν στα ψηλά, εργάζονται σκληρά τόσο ο έμπειρος Έλληνας κόουτς όσο και οι παίκτες του. Πλέον, με τους Ναζ Μήτρου – Λονγκ και Φίλιπ Πετρούσεφ να λαμβάνουν χρόνο συμμετοχής και να έχουν προσαρμοστεί καλύτερα, η ομάδα του Πειραιά έχει αποκτήσει περισσότερες επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ατομικά, αλλά και τακτικά, ενώ σαφώς έχει ανοίξει το ροτέισον κι αυτό προσφέρει πληθώρα επιλογών. 

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (10/1) έχασε με 86-78 στην έδρα της Μπαρτσελόνα και δεν θα ήθελε να φύγει χωρίς νίκη από το ταξίδι του στην Ισπανία. Μπασκόνια και Ολυμπιακός υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σε μια από τις πιο παραδοσιακές αναμετρήσεις της Euroleague (28 νίκες ο Ολυμπιακός και 19 η Μπασκόνια από το 2000 μέχρι σήμερα), με το Over 161,5 να προσφέρεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ