27/08/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Belgian Grand Prix: Η χρυσή ευκαιρία του Carlos

Επιστροφή στην δράση μετά από το Καλοκαιρινό διάλειμμα με πολλές εκπλήξεις. Όλα σχετικά με τις μεταγραφές, τα συμβόλαια και τις αλλαγές των ομάδων, θα τα  συζητάμε σε όλη την υπόλοιπη χρονιά αλλά και σήμερα το βράδυ στον BetRadio με τους Θάνο Καλόγηρο και Άγγελο Αναστασόπουλο (στις 23:05). Στα του Belgian Grand Prix τώρα, Leclerc, Verstappen, Norris, Bottas αλλάζουν κινητήρα και θα εκκινήσουν τον αγώνα από το τέλος του grid. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για Sainz στην κορυφή των προκριματικών, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Perez. Προσεκτικά θα ανοίξουμε το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος της Formula 1 2022, καθώς μένει να δούμε πως θα λειτουργήσουν οι αλλαγές στους κορυφαίους του grid, και όχι μόνο.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ!

Νικητής Προκριματικών: Το golden ticket του Sainz

Σε έναν αγώνα με τους Leclerc και Verstappen εκτός ανταγωνισμού, καθώς θεωρώ πως δεν θα ρισκάρουν την κατάσταση του μονοθέσιου τους για μια ανούσια pole, ο Sainz φαίνεται να έχει τον δρόμο μπροστά του, κυριολεκτικά ορθάνοικτο. Σε ένα σιρκουί που φάνηκε να αποδίδει καλά, κλίνεται σήμερα να αντιμετωπίσει τους δαίμονες που τον ταλαιπωρούν στα προκριματικά μέχρι σήμερα και να κερδίσει την pole position. Ο μόνος αντίπαλος στα σημερινά προκριματικά που βλέπω να τον απειλεί είναι ο Sergio, που έδειξε φάνηκε όμως, κατώτερος του Ισπανού. Επιλέγουμε το 2.75 της νίκης του Ισπανού στην Stoiximan.

 

H2H προκριματικών: Με το 2.02 του Russell

Μπορεί ο Lewis να εμφανίζεται ανανεωμένος και έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο ο Russell πιστεύω πως δεν θα σταματήσει την ανοδική του πορεία έτσι απλά. Στο 7-6 υπέρ του νεαρού Βρετανού οι νίκες στα προκριματικά, και πιστεύω πως με το πέρας του Belgian Grand Prix, η νίκη θα πάει στον Russell. Ο George έχει δείξει πάρα πολλές φορές πως σε δύσκολους αγώνες, καταφέρνει να κρατάει την ψυχραιμία του και να μένει αφοσιωμένος στον στόχο του. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις H2H νίκες και να συνεχίσει να βγαίνει… 3-4ος. Στο 2.02 η Η2Η νίκη του Russell στο rivalry των Mercedes.

Αυτά προς το παρόν. Προσεκτικά να δούμε τις αλλαγές και να πάρουμε δεδομένα ώστε να συνεχίσουμε την πολύ καλή φετινή μας πορεία.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ!

 

(οι επιλογές μου)

Νικητής προκριματικών:  Carlos Sainz (2.75)/15 units

Η Lewis Hamilton-George Russell: George Russell (2.02)/15 units

Αμφότερα τα σημεία, επιλεγμένα από την Stoiximan.