28/06/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Βασίλης Σπανούλης - Περιστέρι: Πόσο πιθανό είναι το 51.00;

Ο Βασίλης Σπανούλης θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον πάγκο του Περιστερίου και έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την ομάδα των δυτικών προαστίων για τη σεζόν 2022-23.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Βασίλης Σπανούλης κρέμασε τα παπούτσια του και έβαλε τέλος σε μια θρυλική καριέρα. Μερικούς μήνες μετά, ο Kill Bill αποφάσισε πως θέλει να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, αυτή τη φορά στους πάγκους. Ο Σπανούλης πέρασε από διάφορα τουρνουά, με νεαρούς ηλικιακά παίκτες και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει επίσημα την προπονητική του πορεία. Η ομάδα που του δίνει την ευκαιρία να εργαστεί ως head coach είναι το Περιστέρι, το οποίο θέλει να κάνει μια νέα αρχή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη, έχει ήδη αποκτήσει παίκτες όπως ο Μίρο Μπίλαν, ο Σακούρ Τζούστον και ο Λεωνίδας Κασελάκης, αναμένεται να ενισχυθεί και με τους Δημήτρη Αγραβάνη και Βαγγέλη Μάντζαρη, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το Περιστέρι τη νέα σεζόν θα είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό. Το ερώτημα, βέβαια, είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει... Αυτό δεν είναι εύκολο να απαντηθεί, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για το Περιστέρι τόσο στην ελληνική Basket League όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

Stoiximan - 50.00
Novibet - 51.00
Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

Stoiximan - 50.00
Novibet - 41.00
Winmasters - 41.00

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/
Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q