14/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Βάση τα γκολ με δύο επιλογές άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Κάναμε το 2/2 στην χθεσινή μας στήλη καθώς μας έκαναν το «χατήρι» σε Αγγλία και Ιταλία. Καινούργια προσπάθεια σήμερα με δύο επιλογές από ένα περιορισμένο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές. 

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ (21:30). Αλλοπρόσαλλη εικόνα παρουσιάζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ που είναι ικανή για όλα. Στον τελευταίο της αγώνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην έδρα της Άιντραχτ νικώντας με 3-2. Από την άλλη πλευρά, η Φράιμπουργκ «αυτοκτόνησε» απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ μένοντας στο 2-2. Πιστεύω πως στο σημερινό ματς το σκορ θα ξεφύγει. Αμφότερες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο δίχως να δίνουν σημασία στην άμυνα, όπως άλλωστε συμβαίνει γενικότερα στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Χάαλαντ είναι «άσφαιρος» εδώ και δύο αγωνιστικές, θα πάρει προσπάθειες έτσι ώστε να επιστρέψει στα γκολ. Μην ξεχνάμε και την απουσία του βασικού τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ Φλέκεν. Και οι δύο προπονητές θα επιλέξουν το επιθετικότατο 4-2-3-1, βασική επιλογή θα αποτελέσει το Over 3.5 σε απόδοση 2.30.

Συνέχεια με το Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας μισή ώρα αργότερα. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπράιτον η οποία έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε γκολ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Παρά τις απουσίες των Ζαχά, Αγιού και ΜακΆρθουρ η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να έχει αρκετές επιλογές στην επίθεση που μπορούν και εδώ να μας χαρίσουν γκολ. Αν οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα θα πρέπει να σκοράρουν γκολ. 4-4-2 από τον Πότερ με τους Τροσάρντ και Μοπέ να παίρνουν αποκλειστικά όλες τις προσπάθειες της ομάδας. Μιλάμε για δύο ικανότατους σκόρερ που ξέρουν να «τρυπώνουν» σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ξεχωρίζει το τελευταίο διάστημα ο Ολισέ ενώ και ο Έντουαρντ αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο που ξέρει να βάζει την μπάλα στο «πλεκτό». Pick και εδώ τα γκολ και το Over 2.5 σε απόδοση 2.18.

Οι επιλογές μου:

21:30 Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Over 3.5 (2.30) / Stoiximan - 10 units
22:00 Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας: Over 2.5 (2.18) / Stoiximan - 10 units