30/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Αουτσάιντερ στα... χαρτιά

Καλημέρα σε όλους. Αρκετά μπερδεμένα δείχνουν τα πράγματα σε pre-game και live επιλογές όπου το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλές «αναποδιές». Ωστόσο, θα επιστρέψουμε δυνατά. Δύο σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Παναιτωλικός - Άρης στις 15:00. Οι πορείες των δύο ομάδες μοιάζουν άκρα αντίθετες την δεδομένη χρονική στιγμή. Από την μία πλευρά, ο Παναιτωλικός βγάζει τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά και ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κάθε αγωνιστική ακόμα και απέναντι σε αντιπάλους με ποιοτικότερα σύνολα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έφαγε και άλλη «σφαλιάρα». Έναν στόχο είχε και πάει καθώς αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου χάνοντας στην παράταση, στην έδρα της Λαμίας με 1-0. Αστόχησε δις από το σημείο του πέναλτι, συνεχίζει να μην σκοράρει στο έτος 2022. Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τους γηπεδούχους. Δείχνει να λειτουργεί άριστα το 4-2-3-1 του κόουτς Αναστασίου όπου ο Βέργος κυνηγάει στην κορυφή κάθε χαμένη μπαλιά και οι Καρέλης-Μεντόζα-Ντουάρτε δημιουργούν συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Αδύναμος μοιάζει για να αντιδράσει ο Άρης που βρίσκετι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, ο παράγοντας έδρα θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο καθώς και η κούραση που κουβαλούν οι παίκτες των φιλοξενούμενων από τα συνεχή ταξίδια. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο DNB άσος σε απόδοση 2.75.

Συνέχεια με την προημιτελική φάση του Copa Africa και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Αιγύπτου κόντρα στο Μαρόκο, στις 17:00. Εδώ να θυμήσουμε πως αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και στην συνέχεια πέναλτι. Παρά την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Αίγυπτος συνεχίζει να μην πείθει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σαλάχ μοιάζει αβοήθητος στην επίθεση καθώς οι συμπαίκτες του δεν καταφέρνουν να γίνονται ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά έχουμε ένα Μαρόκο που σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά παίζει φουλ επιθετικά επιβάλοντας τους κανόνες της. Ο Μπουφάλ δημιουργεί συνεχώς ρήγματα από τα άκρα, ο Εν Νεσίρι μοιάζει ανίκητος στο «κουτί» ενώ οι Χακίμι-Μασίνα γίνονται συνεχώς απειλητικοί λόγω των ανεβασμάτων τους στην αντίπαλη περιοχή. Πιστεύω πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να κυριαρχήσουν από το πρώτο λεπτό απέναντι σε έναν αντίπαλο που υστερεί ποιοτικά. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.71.

Οι προτάσεις της ημέρας:

15:00 Παναιτωλικός - Άρης: 1 DNB (2.75) / Stoiximan - 5 units
17:00 Αίγυπτος - Μαρόκο: 2 (2.71) / Stoiximan - 5 units