Australian Grand Prix 10/04/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Australian Grand Prix: Αξία στον under και τον Bottas

Προγνωστικά στοιχήματος Formula1 2022

Με έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο, ο Charles Leclerc κατάφερε για 2η φορά να στεφθεί poleman αφήνοντας 2ο τον Max Verstappen στα σχεδόν 3 δέκατα μακριά. Δύσκολη μέρα για την Williams με τον Nicola Latifi να είναι και πάλι στο παρασκήνιο ενός τρακαρίσματος την στιγμή που ο Albon αποκλείστηκε από τα προκριματικά εξαιτίας παραβίασης κανονισμού. Στο υπόλοιπο Grid, ευχάριστη εικόνα από την McLaren που έχει παίκτη εντός έδρας αυτό το Σαββατοκύριακο και προφανώς χιλιάδες οπαδούς της Formula 1 στο πλάι του.

 

Season 4 – Episode 3 

Αναλυτικά τα σημεία και στο κανάλι του Bet-Planet στο YouTube 
(https://www.youtube.com/watch?v=-6su8pjIBok)

Διαφορά νίκης αγώνα: Πολύ κοντά οι διεκδικητές

Μπορεί σήμερα ο Charles Leclerc να έκανε την έκπληξη και να εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά, ωστόσο ο αγώνας αύριο θα ακολουθήσει τα πρότυπα που περιμένουμε. Πολλές προσπεράσεις μεταξύ των 2 πρώτων και μικρές διαφορές. Εύκολα θεωρώ πως θα παραμείνει η διαφορά νίκης κάτω από τα 5 δευτερόλεπτα, κάτι που θα ευνοηθεί από τις πολλές αποχωρήσεις και σημαίες που, όπως θα αναλύσουμε παρακάτω, περιμένουμε. Πρώτο σημείο της ημέρας στο 2.20. Προχωράμε.

 

Τερματισμός στην 10-άδα: Valtteri και Pierre πάνω από το 2.00

Ο Φινλανδός φαίνεται τρομερά ανανεωμένος με τα κόκκινα της Alfa Romeo σε μια χρονιά όπου η Ιταλική ομάδα ζει στιγμές που δεν περίμενε. Εξαιρετικός σε όλο το μέχρι τώρα διήμερο, θεωρώ πως θα μπορούσε να κυνηγήσει το Q3, ωστόσο στάθηκε άτυχος. Ικανοποιητική θέση ωστόσο η 12η από την οποία με την μαχητικότητα που τον διέπει, συν τω χρόνω θα βρεθεί εντός 10άδας. Η συγκεκριμένη επιλογή θα θεωρηθεί το Bet of the Day σε απόδοση 2.30, με φαινομενικά πολύ μεγάλη αξία.

Ακριβώς δίπλα και λίγο πιο μπροστά εκκινά ο Γάλλος Pierre Gasly ο οποίος παρά το περίεργο ξεκίνημα που έκανε, δείχνει να φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον παλιό καλό εαυτό του. Δεν περιμένω να αρκεστεί στην 11η θέση και θεωρώ πως θα κυνηγήσει από τους πρώτους κιόλας γύρους να καλύψει τους βαθμούς που χάθηκαν στα προηγούμενα Grand Prix ώστε να επιστρέψει στην μάχη του Mid Grid. Στο 2.10 το να τερματίσει ο Γάλλος εντός 10-άδας και προφανώς το επιλέγουμε.

 

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Πανεύκολα στο under 16.5

Όπως είδαμε και στα προκριματικά σήμερα, το σιρκουί μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει κάποιον εκτός αγώνα. Οι πολλές αλλαγές, πέρα από το ότι έκαναν την πίστα σχεδόν αγνώριστη, αύξησαν και την δυσκολία περάσματος από ορισμένα σημεία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν σήμερα οι Fernando Alonso και Nicola Latifi που οδηγήθηκαν αμφότεροι εκτός προκριματικών και προκάλεσαν κόκκινη σημαία. Το under 16.5 που βρισκότανε στο 2.20 (ως early επιλογή εχθές) είναι πλέον στο 1.83 όπου έχει ακόμα αξία.

Όσον αφορά τώρα το φαβορί για να μην τερματίσει αύριο, θα ήταν άδικο να μην ήταν ο Latifi. Έχει δείξει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι δεν αξίζει την θέση του στην F1 και πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει. Αναμένω να βγει εκτός αγώνα αύριο, εξαιτίας και του σακατεμένου μονοθέσιού του, οπότε εύκολα τον αγοράζουμε στο 3.75.

Τέλος κλείνουμε με μια κόκκινη σημαία στο 3.50. Με τέτοια πίστα, δύσκολα να βολέψει το αυτοκίνητο ασφαλείας σε όλα τα ατυχήματα που θα προκύψουν αύριο. Περίμενα μια τιμή περί το 2.50 και εκεί που βρίσκεται τώρα, υπάρχει σίγουρα αξία.

 

Συνεχίζουμε να τα λέμε απο Twitter και Telegram για σημεία τελευταίας στιγμής. 

 

(τα σημεία μου)

Διαφορά νίκης αγώνα: Κάτω από 5 δευτ. (2.20)/Bet365/15 units

Τερματισμός στους βαθμούς: Valtteri Bottas (2.20)/Novibet/25 units

Τερματισμός στους βαθμούς: Pierre Gasly (2.10)/Novibet/15 units

(early) Αριθμός καταταγμένων οδηγών: (2.20 -> 1.87)/Bet365/20 units

Να μην καταταχθεί: Nicola Latifi (3.75)/Bet365/10 units

Κόκκινη σημαία στον αγώνα: Ναι (3.50)/Stoiximan/10 units