19/03/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: Δεν παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο Ατρόμητος που ηττήθηκε με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτσι, μπαίνει στα πλέι άουτ της διοργάνωσης ως δωδέκατος, στο +5 από την προτελευταία Λαμία. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα, διατηρεί αρκετές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Από το σημερινό ματς, εκτός είναι οι Παπαδόπουλος (αμυντικός), Κοτσόπουλος (μέσος) και Τομάς (επιθετικός).

Άλλη μία ήττα για τον Απόλλων Σμύρνης, αυτή τη φορά με 2-0, στην έδρα του ΟΦΗ. Προβληματίζει κάθε αγωνιστική όλο και περισσότερο ενώ οι επιλογές της διοίκησης σίγουρα δεν φέρνουν αποτελέσματα. Έφυγε για δεύτερη φορά από την ομάδα ο Φέστα με τον γνώριμο Μπάμπη Τεννέ να αναλαμβάνει. Η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-47 και 13 βαθμούς. Εκτός οι Γιαννιώτας (μέσος), Παπαγεωργίου (μέσος), Άντονι (μέσος), Τσιλούλης (μέσος) και Βέρχουλστ (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Ο Ατρόμητος θα επιδιώξει να πάρει ένα τρίποντο που ουσιαστικά θα τον κρατήσει στην κατηγορία από αρκετά νωρίς στη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, θα παλέψει μέχρι τέλους ο Απόλλων Σμύρνης, χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στο ενδεχόμενο σωτηρίας. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG σε απόδοση 2.25.