16/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Χάλε (16/6): Να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους | δύο over

Καλημέρα. Ημέρα no2 στο Χάλε και δύο σημεία στο βασικό κάδρο. Πορεία με ορθολογικό roll και ήρεμο τέμπο, στην pre-season του Wimbledon. Πόσες, περίπου; Έντεκα (11) και σήμερα. Πάμε να χτίσουμε profit μέχρι τότε. Παρακάτω, η ανάλυση των αναμέτρησεων και τα δύο σημεία που προκρίθηκαν στην τελική διαλογή. Για όλο το live betting, join στο telegram channel

(14:30) Νικολόζ Μπασιλασβίλι - Όσκαρ Όττε: Το στοιχείο που έχει φέρει τον Μπασιλασβίλι σε πολύ υψηλό επίπεδο στην επιφάνεια του γρασιδιού δεν είναι το πρώτο & το δεύτερο service. Κάνουμε λόγο για έναν τενίστα ψυχολογίας. Θυμάστε, όταν βρέθηκε στο pick του το 2019, μέτρησε εξωφρενικό win streak. Αυτό που τον ανεβάζει είναι οι επιστροφές του στα δεύτερα των αντιπάλων. Με τον εν λόγω τρόπο κέρδισε 2-0 sets τον Ρούμπλεφ στον δεύτερο γύρο του Χάλε. Κερδισμένες 19/26 επιστροφές, με direct χτυπήματα, δίχως ιδιαίτερο spin. Ο Γεωργιανός κρίνεται πολύ επιθετικός τενίστας, με έφεση στα rallies over 10 ανταλλαγών. Θα μου πεις, θα μπορέσει κόντρα στον Όττε να οδηγήσει εκεί που θέλει το παιχνίδι; Ναι, πολύ πιθανό, καθώς είναι... βδέλλα στη baseline και γυρνάει πολλά χτυπήματα που προορίζονται για winners. Ο Όττε, παίζει στην πατρίδα του, Γερμανός γαρ, θα έχει τη στήριξη του όποιου κοινό στο central court. Με δυνατό όπλο το πρώτο service και το... κοφτό forehand, θεωρώ πως κι αυτός θα μείνει για ώρα στο ματς. Το over 23,5 games αποτελεί πολύ πιθανό σενάριο και το 1.85 μου αρέσει για τα δεδομένα. Είμαστε μέσα ακόμα και σε γεμάτο δίσετο. Σε τρίσετο, κατά πάσα πιθανότητα, το κλείσαμε. 

ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING ΕΔΩ 

(18:30) Τάλον Γκρίκσπουρ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ: Hard courts, μηδέν. Χώμα, λίγα πράγματα. Γρασίδι; Θα δείξει. Σε καθοδική πορεία ο RBA, με την καριέρα του να μη πηγαίνει όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος. Πτώση στο ranking, δύσκολες νίκες απέναντι σε πιο soft αντιπάλους και ήττες... εκπλήξειες. Κάνουμε λόγο για έναν Ισπανό τενίστα, ο οποίος «κανονικά» θα έπρεπε να έχει έφεση στη σκόνη, όμως εδώ έχουμε συναντήσει μια διαφορετική περίπτωση. Στο προηγούμενο, επικράτησε του Φούκσοβιτς (αποσύρθηκε στο 2ο set o Ούγγρος), όντας αρκετά καλός στο 1ο set (6-3). Ο Ολλανδός, Τάλον Γκρίκσπουρ, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στο 2022. Φοβερός (και 2/2) στα προκριματικά του Χάλε, άψογος με τον Μόλκαν στο βασικό ταμπλό (1ος γύρος) και νίκη με straight sets (2-0). Έβγαλε 10 (!!) άσους και μόλις ένα df. Το παιχνίδι του κρίνεται άρτιο, καθώς σερβίρει με υψηλά ποσοστά ευστοχίας και περασμένων πρώτων, ενώ παράλληλα επιτίθεται με ακρίβεια από το mid-court. Πιστεύω θα μείνει στο παιχνίδι. Ίσως ακολουθήσει κάποιο extra bet πάνω του, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλό over 22,5 games στο -οριακά αποδεκτό- 1.75. 

Δύο ματς, δύο επιλογές από το ATP Halle 500. Χθες, ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη σεζόν του γρασιδιού. Πολύ διάβασμα, ανάλυση & ορθολογικό roll. Προχωράμε, με την ίδια στρατηγική. Για όλο το live betting, join στο telegram channel και φυσικά στο twitter. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις) 

Νικολόζ Μπασιλασβίλι - Όσκαρ Όττε: over 23,5 games (1.85) / 5 units 

Τάλον Γκρίσκπουρ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ: over 22,5 games (1.75) / 5 units