24/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Μετς (25/9): Πιο πλήρης και πιο σταθερός ο «νίντζα»

Προγνωστικά τένις με τελικό στο τουρνουά στη Μετς της Γαλλίας, ανάμεσα σε Μπούμπλικ και Σονέγο (16:30). Δύο δυναμικοί servers έφτασαν μέχρι το φινάλε και μένει η απονομή, σε έναν τίτλο πολύ σημαντικό για τενίστες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη (εκτός top-30). Στοιχεία, στατιστικά και προγνωστικό αναμέτρηση, με βασική επιλογή & ειδικό στοίχημα. Ας δούμε αναλυτικά... 

Όλο το live betting από τον Θάνο Καλόγηρο σε twitter & telegram channel (free) 

16:30 Αλεξάντερ Μπούμπλικ -  Λορέντζο Σονέγο

Τυχερός ο Μπούμπλικ στον ημιτελικό, καθώς ο Στάνισλας Βαβρίνκα αποσύρθηκε από την αναμέτρηση μόλις στο 3ο game. Ο τενίστας από το Καζακστάν έφτασε μέχρι εδώ παίζοντας ουσιαστικά τρία ματς, με Φέρνες (2-1), με Ρουουσουβουόρι (2-1) και Ρούνε (2-1). Σε όλα δυσκολεύτηκε, αλλά εντέλει βρήκε τις λύσεις μέσω του power service του. Βέβαια, είναι μέχρι να χαμηλώσει το ποσοστό στο πρώτο χτύπημα, καθώς στο δεύτερο χωλαίνει ιδιαίτερα. Από την άλλη, ο Σονέγο έχει πραγματοποιήσει τέσσερις εξαιρετικές εμφανίσεις, προχωρώντας σε πιο... καθαρές νίκες. Μετρά απολογισμό 8/8 κερδισμένα sets, όντας αψεγιάδιαστος σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του. Χαρακτηριστικό πως στον ημιτελικό με τον Χούρκατζ, σημείωσε 84% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο του service, δείγμα του πόσο δυναμικό χτύπημα έχει από τη service line.

Εν κατακλείδι, αμιγώς στοιχηματικά, θεωρώ πιο πλήρες και πιο σταθερό το παιχνίδι του Σονέγο. Ο Μπούμπλικ είναι πολύ πιθανό να βγει εκτός ρυθμού εφόσον ορισμένα πράγματα δεν βαδίσουν στο δρόμο. Θεωρώ πως η νίκη του Ιταλού, Λορέντζο Σονέγο, σε απόδοση -οριακά- αουτσάιντερ, έχει βάσεις και λογική για να ανοίξουμε 10 units (1.93). 

(πρόταση)

16:30 Αλεξάντερ Μπούμπλικ - Λορέντζο Σονέγο: Λορέντζο Σονέγο (1.93)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q