10/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Masters 1000 Rome (10/5): Υπάρχουν λόγοι για Σίνερ, μένει στο ματς ο Γκαρίν!

Καλημέρα. Εκκίνηση στο masters 1000 της Ρώμης, στις μαγικές εγκαταστάσεις του Foro Italico, με δύο σημεία σε πρώτο πλάνο. Για περισσότερα, κυρίως για live betting, ραντεβού στα κανάλια μας, σε twitter & telegram! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(15:00) Εμίλ Ρουουσουβουόρι - Κριστιάν Γκαρίν: Στην κατάσταση που βρίσκονται, με γνώμονα τη φόρμα τους και το τενιστικό τους game style, δικαίως ο Φινλανδός (Ρουουσουβουόρι) αποτελέι το φαβορί όσον αφορά τη νίκη. Βέβαια, ο Γκαρίν ως γνήσιος χωματάς, εκτιμώ πως θα μείνει για ώρα στο παιχνίδι και θα παλέψει. Διαθέτει decent service game, παίρνει πόντους, σημειώνει Μ.Ο καριέρας ένα ποσοστό περί το 65% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο χτύπηματα και αναμφίβολα κρίνεται δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε στο tour (εκτός top-10). Τέτοια περίοδο, στη χωμάτινη σεζόν, παραδοσιακά ανεβάζει την απόδοσή του. Ο Ρουουσουβουόρι βγάζει σημαντική ταχύτητα στη baseline και άρτιο footwork. Περιμένω αναμέτρηση που θα... τραβήξει αρκετά. Το over 22,5 games σε απόδοση 1.90, έχει βάσεις για να επιβεβαιωθεί. 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

(21:30) Μαρτίνεθ Πορτέρο - Γιανίκ Σίνερ: Ο ένας βραχύσωμος και καλός baseliner (Πορτέρο), κυρίως όσον αφορά τις άμυνες στο παιχνίδι του και ο άλλος (Σίνερ) ευθυτενής, ταχύτατος και με direct shots στην τενιστική του φαρέτρα. Σημαντικό στοιχείο πως ο Σίνερ θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του στο περίφημο Centrale του Foro Italico. Η υποστήριξη από τον κόσμο θα είναι μαγική, ως είθισται σε αυτές τις μαγικές εγκαταστάσεις. Αμφότεροι δεν έχουν πετύχει κάτι αξιοσημείωτο στα τελευταία τουρνουά που έλαβαν συμμετοχή, όμως στην παρούσα φάση αυτός που έχει προετοιμαστεί καλύτερα αγωνιστικά και ψυχολογικά, είναι ο Ιταλός. Παίζει στην πατρίδα του, κρίνεται ανώτερος τενιστικά σε όλα τα κομμάτι και εκτιμώ πως θα φτάσει σε ευρεία νίκη με -4,5 games, ήτοι επιλογή που πληρώνει στο -έστω και οριακά- αποδεκτό 1.75. 

Αυτά για σήμερα (10/5). Δύο επιλογές, με 8 units έκαστος σε μονά, σύνολο 16. Για όλο το live, join στο telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις)

15:00 Ρουουσουβουόρι - Γκαρίν: Over 22,5 games (1.90) / 8 units 

21:30 Πορτέρο - Σίνερ: Σίνερ -4,5 games handicap (1.75) / 8 units