15/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Halle (15/6): Μένει στο ματς ο Tsitsi - tie διπλασιασμού

Η σεζόν του γρασιδιού έχει ήδη ξεκινήσει, και τα τουρνουά προετοιμασίας για το Wimbledon (εκκίνηση στις 27/6) βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενασχόληση με το ATP Halle, έχοντας δύο αναμετρήσεις στο στόχαστρο και συνάμα δύο επιλογές σε καλές τιμές, για τα δεδομένα. Για όλο το live betting, μπείτε στην παρέα του telegram channel (free)! Επίσης, follow στο twitter για ενημερώσεις & σχολιασμό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(16:00) Νικ Κύργιος - Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι δύσκολο να παίζεις με τον Νικ στο γραδίσι», ήταν τα λόγια του Τσιτσιπά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του Χάλε κόντρα στον Κύργιο. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά, διατηρούν και προσωπική φιλία και αναμφίβολα περιμένουμε δυνατό ματς απ' όλες τις απόψεις. Αμφότεροι παρουσιάζουν ένα προφίλ με δυναμικό service game και παράλληλα αδυναμία στο κομμάτι των επιστροφών. Το συγκεκριμένο στοιχείο μας οδηγεί άμεσα σε κάποιο over, είτε στα games, είτε στην κατηγορία των tie-breaks. Ο Κύργιος είναι φαβορί στις αποδόσεις, με τιμή πάνω στη νίκη του μόλις 1.67 (!!). Ο Τσιτσιπάς αρέσκεται να έχει underdog ρόλο, καθώς επιστρατεύτει το mentality του, την άνετη κίνησή του στη baseline και το εξαιρετικό slice χτύπημα που βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Άπαντες περιμέναμε, ειδικά στην αρχή της καριέρας του, ο Έλληνας τενίστας να έχει καλύτερη εικόνα στο γρασίδι, μιας και τον βοηθούν τα direct χτυπήματα που διαθέτει. Αυτό δεν συμβαίνει. Σίγουρα ο Νικ έχει αβαντάζ λόγω power-serve, αλλά μέχρι εκεί. Εκτιμώ πως δύσκολα θα δούμε ένα... άνετο 2-0 για τον Αυστραλό. Πολύ πιθανό να υπάρξουν και δύο tie break. Το βασικό line της αναμέτρησης είναι στο 25,5 (τσιμπημένο λόγω επιφάνεια) και θα πάμε με το over σε απόδοση 1.90. Για να επιβεβαιωθεί σε δίσετο χρειαζόμαστε 7-6, 7-6 (ή το αντίστροφο), αλλά... παίζουν δυνατά και τα 3 sets. 

(18:30) Μακένζι Μακντόλαντ - Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ: Ο Καναδός (Αλιασίμ) έχει πλεονέκτημα στο γρασίδι, κόντρα στην πλειοψηφία των παικτών του tour. Αρέσκεται να παίζει στη συγκεκριμένη επιφάνεια καθώς του ταιριάζει απόλυτα το γρήγορο παιχνίδι, δίχως μεγάλα rallies. Ο Φέλιξ θα επιδιώξει να κλείσει γρήγορα τους πόντους, ειδικά στο δικό του service game, καθώς ο Μακντόλαντ αποτελεί τενίστα με δυναμική κίνηση στη baseline. Κλασικός all-around, ο οποίος στη μέρα του, είναι ικανός να προκαλέσει ζημιές στο παιχνίδι του εκάστοτε αντιπάλου. Πιθανολογώ πως ο Αλιασίμ θα επικρατήσει, με όπλο το service του με τις μεγάλες στροφές. Η απόδοση πάνω στον Καναδό για απλή νίκη, δεν αξίζει (μόλις στο 1.22), ούτε όμως και το handicap, μιας και κάνουμε λόγο για grass courts. Ο Μακντόλαντ θα επιδιώξει να προχωρήσει κι αυτός σε ορισμένα holds για να... γεμίσει τα sets και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στη διαδικασία του tie-break. Το over 0,5 tie πληρώνει σε τιμή αουτσάιντερ (2.15) και μου αρέσει για τα δεδομένα. 

(προτάσεις) 

16:00 Κύργιος - Τσιτσιπάς: Over 25,5 games (1.90) / 5 units

18:30 Μακντόναλντ - Αλιασίμ: Over 0,5 tie break (2.15) / 5 units

Αυτά για σήμερα (15/6). Δύο ματς, δύο επιλογές από το ATP Halle. Για όλο το live betting και όλη τη ροή γύρω από το sports & betting content, join στο telegram channel (free)!