21/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Eastbourne (21/6): Σε straight sets o Ουμπέρ

Καλημέρα. Η grass-court season βρίσκεται σε εξέλιξη. Πέντε (5) και σήμερα για το πρώτο service στο Wimbledon. Ανάλυση & δύο επιλογές σε αποδόσεις 1.85 & 1.78. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

(13:05) Ράιαν Πένιστον – Χόλγκερ Ρούνε: Από τα 19 του, αρχίζει και δημιουργεί ένα αρνητικό προφίλ στη κοινότητα. Δεν κάνω λόγο για τις ικανότητές του φυσικά, αλλά για τον χαρακτήρα του. Ο πιτσιρικάς Ρούνε είχε απίστευτη πορεία στο Ρολάν Γκαρός αλλά ορισμένα περιστατικά συμπεριφοράς τον έφεραν σε κόντρα με κοινό και δημοσιογράφους. Ο Πένιστον έχει έφεση στο γρασίδι. Είναι κυρίως τενίστας με συμμετοχές σε Challengers, αλλά φέτος κάνει το άλμα, έστω και –ολίγον- ετεροχρονισμένα. Φοβερό mentality, πάντα με γνώμονά την κατάταξή του (no180)! Θεωρώ πως τα χαρακτηριστικά του Ρούνε δεν ταιριάζουν στο γρασίδι. Ο Νορβηγός είναι παίκτης που επιβιώνει σε μεγάλα ράλι, δίχως στρατηγική για άμεσους πόντους. Όλα τα παραπάνω, με οδηγούν στο +2,5 games του Πένιστον σε απόδοση 1.85. Ήρεμο stake, 5 units και πάμε παρακάτω.

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING, ΜΠΕΣ ΣΤΟ TWITTER!

(14:30) Ούγκο Ουμπέρ – Τιάγκο Μοντέιρο: Δε χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για να αντιληφθεί κανείς πως κάνουμε λόγο για δύο τενίστες με εκ διαμέτρου διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Ο Ουμπέρ είναι παίκτης γρήγορων επιφανειών και κυρίως γρασιδιού. Ο Μοντέιρο, ό,τι επιτυχίες έχει σημειώσει, τις έχει πραγματοποιήσει σε χωμάτινες επιφάνειες. Ξεκάθαρο φαβορί ο Ουμπέρ, με τον Γάλλο να διαθέτει ντελικάτο δεύτερο service και πολύ δυναμικό πρώτο. Έχοντας Μ.Ο 75% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο χτύπημα, είναι πολύ πιθανό να… μη δεχτεί break. Δεν φημίζεται για τις επιστροφές του ο Μοντέιρο. Πιθανολογώ πως θα πάμε σε straight sets υπέρ του Γάλλου σε απόδοση 1.78.

Θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε για το betting γύρω από το τένις; Έλα στο instagram!

Αυτά για σήμερα (21/6), σε ήρεμο τέμπο με 10 units άνοιγμα. Για όλο το live betting, join σε telegram channel (free) & twitter. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

(προτάσεις)

Πένιστον – Ρούνε: Πένιστον +2,5 games (1.85)

Ουμπέρ – Μοντέιρο: Ουμπέρ 2-0 sets (1.78)