28/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 500 Basel (28/10): The Man...

Προημιτελική φάση στο 500άρι της Βασιλείας, εκεί όπου στην προηγούμενη στήλη οι Ελβετοί τενίστες μας επιβεβαίωσαν (2/2). Προχωράμε με συνέπεια και δύο σημεία από τους καλύτερους 8 στο τουρνουά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!  

ATP 500 Basel 

Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ – Σταν Βαβρίνκα: Αμφότεροι σε πολύ καλή κατάσταση, σαν να βιώνουν μια δεύτερη εφηβεία. Ο Βαβρίνκα έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ίσως να δίνει και την τελευταία του παράσταση στο indoor της Βασιλείας. Όλο το κοινό μαζί του. Διέλυσε τον Κάσπερ Ρουντ (2-0), επιβλήθηκε του Νακαζίμα (2-1) με απίστευτο one-handed backhand και είναι έτοιμος για τη διάκριση, με τον Μάγκνους Νόρμαν (head coach) στο πλευρό του. Ο Αγκούτ αποτελεί έναν σταθερό baseliner δίχως ιδιαίτερο ρίσκο στο παιχνίδι του κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Stan the Man εφόσον παρουσιαστεί εκ νέου τόσο επιθετικός από όλες τις πλευρές του court. Εάν πιάσει standards απόδοσης, θεωρώ με την ώθηση και την ψυχολογία που έχει, μπορεί να επικρατήσει. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το +1,5 games handicap πάνω του πληρώνει 1.90 και προκρίνεται στις επιλογές.

Για όλο το live betting, join twitter & telegram channel!

Χόλγκερ Ρούνε – Άρθουρ Ρίντερκνεχτ: Από τη στιγμή που εντάχθηκε στη Muratoglou team, ο Ρούνε έχει βελτιώσει ιδιαίτερα το παιχνίδι του. Παρά το γεγονός πως κάνουμε λόγο για έναν παίκτη που δεν παίρνει μεγάλη βοήθεια από το service του, έχει παρουσιαστεί πολύ συγκεντρωμένος και με φοβερές άμυνες από τη baseline. Κόντρα στον Χούρκατζ επιβλήθηκε (2-0), όμως απέναντί του έχει έναν τενίστα που σερβίρει με 5+ διαφορετικούς τρόπους. Ο Ρίντερκνεχτ διαθέτει αξιοσημείωτη τεχνική κατάρτιση, χαμηλή λαβή και πολλά spins. Θεωρώ πως θα είναι δύσκολη η αποστολή για τον πιτσιρικά. Εύλογη επιλογή το over 23,5 games στον διπλασιασμό (2.00), καθώς ο Γάλλος (Ρίντερκνεχτ) ήδη το επιβεβαιώνει στα 4/5 τελευταία στη Βασιλεία, μαζί με τα προκριματικά.

Άνοιγμα 20 units σε δύο μονά, με καλές τιμές για τα δεδομένα. Για όλο το live betting, join telegram channel! Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

(προτάσεις)

20:00 Μπαουτίστα Αγκούτ – Βαβρίνκα: Βαβρίνκα +1,5 games (1.90) / 10 units

21:20 Ρούνε – Ρίντερκνεχτ: over 23,5 games (2.00) / 10 units

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα