06/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 500 Astana (6/10): Κυρίαρχος Νόλε - παίρνει σετ ο Φινλανδός

Δράση στο Καζακστάν, με 500άρι τουρνουά στο προσκήνιο και δυνατά ονόματα στο ταμπλό από το top-10 του world ranking. Δύο αναμετρήσεις στο στόχαστρο, δύο σημεία στις τελικές επιλογές. Για pm επικοινωνία, follow στο instagram! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

ATP Astana (hard court)

15:00 Μπότιχ Φαν ντε Ζάντσχουλπ – Νόβακ Τζόκοβιτς: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Νόβακ Τζόκοβιτς,, ο οποίος μπήκε πολύ δυναμικά και στην Αστάνα, επικρατώντας 2-0 sets (6-1, 6-1) του Κριστιάν Γκαρίν στον 2ο γύρο. Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς έπειτα από τον τίτλο στο Τελ Αβίν. Υπάρχει κίνητρο, κυνηγάει ρεκόρ και σερί νικών μέσα στο 2022 στις σκληρές επιφάνειες. Απέναντί του ο Ολλανδός, Μπότιχ Φαν ντε Ζάντσχουλπ που χρησιμοποιεί ως βασικό όπλο το πρώτο service. Στις απαιτητικές καταστάσεις ράλι που θα δημιουργηθούν, ο Νόλε θα έχει το πάνω χέρι, ενώ παράλληλα σε περίπτωση που σημειώσει πάνω από 65% σε περασμένα πρώτα, θα έχει τον πλήρη έλεγχο για να προχωρήσει σε εύκολα holds, μιας και ο Μπότιχ ζορίζεται στο κομμάτι των επιστροφών, κυρίως λόγο του ύψους του και του flat παιχνιδιού του. Θεωρώ πως ο Νόλε θα κάνει τη δουλειά και μάλιστα με -5,5 handicap. Πολύ πιθανό ένα 6-3, 6-3. Έχει από ένα break, τουλάχιστον, σε κάθε set. Το εν λόγω γεγονός πληρώνει 1.88 και θα το στηρίξουμε.

Όλο το live betting εδώ! 

16:30 Έμιλ Ρουουσουβουόρι – Ντανίλ Μεντβέντεφ: Έπειτα από μια αποτυχημένη παρουσία στην γαλλική πόλη Μετς, σε 250άρι τουρνουά, ο Μεντβέντεφ θα επιδιώξει να διακριθεί στην Αστάνα. Μπήκε δυνατά κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος και επικράτησε 2-0 (6-3, 6-1), όντας απόλυτος κυρίαρχος στο 2ο set της αναμέτρησης. Ο Ρώσος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όμως, και απέναντι σε έναν άρτιο baseliner όπως ο Ρουουσουβουόρι ενδεχομένως να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο Φινλανδός ρισκάρει, παίζει με τις γραμμές και εφόσον του βγει το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να φτάσει κοντά σε ένα set. Το εν λόγω γεγονός πληρώνει 2.20 και υπάρχει αξία για τα υπάρχοντα δεδομένα, ήτοι να κατακτήσει ένα set, τουλάχιστον, ο Ρουουσουβουόρι.  

(προτάσεις)

15:00 Μπότιχ Φαν ντε Ζάντχουλπ – Νόβακ Τζόκοβιτς: Τζόκοβιτς -5,5 games (1.88) / 8 units

16:30 Έμιλ Ρουουσουβουόρι – Ντανίλ Μεντβέντεφ: Ρουουσουβουόρι +1,5 sets (2.20) / 8 units

Δύο σημεία για σήμερα (6/10) με 16 units άνοιγμα, από 8 σε κάθε μονό. Για όλο το live betting, συνδεθείτε σε twitter & telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q