28/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 250 Σόφια (28/9): Έδρα, lines και καθαρή νίκη

Καλημέρα. Το 250άρι τουρνουά στη Σόφια συνεχίζεται με αρκετή δράση στην 3η ημέρα. Δύο αναμετρήσεις στο κεντρικό κάδρο, δύο σημεία στη διαλογή. Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

(14:30) Φερνάντο Βερντάσκο – Νικολόζ Μπασιλασβίλι: Πέντε διαδοχικοί αποκλεισμοί στους πρώτους γύρους για τον Γεωργιανό τενίστα, Νικολίζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έκανε μια νίκη στο προηγούμενο τουρνουά στην πόλη Μετς απέναντι στον Ζίζου Μπεργκς, αλλά αποκλείστηκε αμέσως στον 2ο γύρο από τον Άρθουρ Ρίντερκνεχ. Έδειξε αγωνιστικό σφυγμό, στέλνοντας το 1ο set στο tie break, αλλά στο β’ μέρος της αναμέτρησης φάνηκε το πρόβλημα στα χτυπήματά του από τη baseline. Ο Βερντάσκο είναι στα 38. Ηττήθηκε από τον Κιρτσί στο 250άρι της Κωνσταντινούπολης (σκληρή επιφάνεια), δεχόμενος ακόμα έναν αποκλεισμό. Αρκετά περίεργη αναμέτρηση, όμως ο Μπασιλασβίλι θεωρώ πως εύκολα-δύσκολα θα βρει τον τρόπο να ανταπεξέλθει και να πάρει τη νίκη. Πιο φρέσκος, με καλύτερη φυσική κατάσταση από τον Ισπανό. Η νίκη του στο 1.70, προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

Video & predictions και στο instagram! Follow εδώ!

(18:00) Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Ίλια Ιβάσκα: Είναι απόλυτα λογικό να έχει στοχεύσει στο συγκεκριμένο τουρνουά ο Ντιμιτρόφ, καθώς θα αγωνιστεί στην πατρίδα του. Έχει να παίξει από το us open που πέρασε, όπου αποκλείστηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Ο Ίλια Ιβάσκα ζορίστηκε πολύ κόντρα στον Ίμερ στην πρώτη ημέρα του τουρνουά στη Σόφια, αλλά βγήκε νικητής έπειτα από απαιτητικό τρίσετο (2-1). Θεωρώ πως οι αποδόσεις είναι διαβασμένες (1.90 – 1.90). Ο Ντιμιτρόφ διαθέτει συμπαθητικό service game, και η λογική λέει πως θα προχωρήσει σε ορισμένα εύκολα holds. Ο Ιβάσκα είναι σε μέτρια κατάσταση. Ίσως πάμε σε πολλά games. Ενδεχομένως και τρίσετο. Το over 23,5 σε απόδοση 1.93, προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

(προτάσεις)

14:30 Βερντάσκο – Μπασιλασβίλι: Μπασιλασβίλι (1.70) / 10 units 

18:00 Ντιμιτρόφ – Ιβάσκα: over 23,5 games (1.93) / 10 units 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q