27/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 250 Σόφια (27/9): Υπερτερεί σε όλα ο Ουμπέρ

Καλημέρα. Τουρνουά 250 στη Σόφια, ημέρα no2. Ανάλυση και δύο επιλογές από το σημερινό (27/9) πρόγραμμα, σε αποδόσεις 1.90 & 2.32. 

(18:00) Ούγκο Ουμπέρ – Ντίμιταρ Κουζμάνοφ

Με όπλο το δυναμικό service game του, πέρασε τα εμπόδια του Ζιάνου (2-0) και Γκούλμπις (2-0), παίρνοντας την πρόκριση για το βασικό ταμπλό στη Σόφια. Προηγήθηκε η διαστημική εμφάνιση του στον τελικό με τον Τιμ στο Challenger της Ρεν, όπου και κατέκτησε το τουρνουά. Στη Μετς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του Μπονζί, δεχόμενος ήττα 2-1 sets. Ο λόγος για τον Ούγκο Ουμπέρ, τον οποίο θα στηρίξουμε με -4,5 games handicap απέναντι στο no158 κόσμου, Ντίμιταρ Κουζμάνοφ. Ο Βούλγαρος ναι μεν παίζει στην πατρίδα του, αλλά στερείται ποιότητας και εμπειρίας σε σύγκριση με τον Ουμπέρ. Πιο ολοκληρωμένος και ένα βήμα πιο μπροστά σε όλους τους τομείς ο Γάλλος. Πάμε με το -4,5 games πάνω του σε απόδοση 1.90, στη novibet.

Όλο το live betting από τον Θάνο Καλόγηρο σε twitter & telegram channel

(19:30) Αλεξάνταρ Βούκιτς – Φάμπιο Φονίνι

Είχε δύσκολη κλήρωση στον πρώτο γύρο, καθώς ο Φονίνι θα αντιμετώπιζε τον Σταν Βαβρίνκα, όμως ο Ελβετός αποσύρθηκε από το τουρνουά, έτσι ο Φονίνι πέρασε άνευ αγώνα στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Σημαντική διαφορά ποιότητας με τον Βούκιτς, ο οποίος κατά κύριο λόγο αποτελεί τενίστα των μικρότερων τουρνουά Challenger. Ο Φάμπιο έκανε μαγική εμφάνιση με τον Ναδάλ στο us open κατακτώντας το πρώτο set αλλά έπειτα… παραδόθηκε στις ορέξεις του Ισπανού. Το γεγονός να επικρατήσει 2-0 πληρώνει 2.32 και μου αρέσει για τα δεδομένα της αναμέτρησης, μιας και ο Φονίνι αποτελεί δυναμικό baseliner με ακρίβεια στις επιστροφές. Εάν δεν βιαστεί, τον έχει, καθώς η παρουσία του και η απόδοσή του στα hard courts, αφήνει υποσχέσεις, παρά την ηλικία του. Έχει να δώσει ακόμα κάποια πράγματα στο tour…

(προτάσεις)

18:00 Ουμπέρ – Κουζμάνοφ: Ουμπέρ -4,5 games (1.90) / 10 units

19:30 Βούκιτς – Φονίνι: Φονίνι 2-0 set (2.32) / 8 units 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q