22/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 250 Αμβέρσα (22/10): Μηχανή Κόρντα και λατρεμένος «κόκορας»

Αισίως στην ημιτελική φάση της Αμβέρσας, σε ένα άκρως ενδιαφέρον 250άρι τουρνουά, στο κλείσιμο της σεζόν. Ανάλυση, αποδόσεις και επιλογές από το σημερινό (22/10) πρόγραμμα με συνολικό άνοιγμα 20 units. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

ATP 250 Αμβέρσα 

(16:30) Ντομινίκ Τιμ – Σεμπάστιαν Κόρντα: Στο καλύτερο ματς του τουρνουά, κυρίως από πλευράς θεάματος, ο Τιμ κατάφερε να επιβληθεί του Χούρκατζ και να προκριθεί στην ημιτελική φάση. Επιβίωσε μετά από τρίσετο παιχνίδι το οποίο περιείχε δύο tie break, φτάνοντας σε επιτυχημένο, τελικό προορισμό. Απέναντί του Σεμπάστιαν Κόρντα, ο υψηλόσωμος λιγνός Αμερικάνος. Διέλυσε τον Νισιόκα (6-0, 6-2) στα προημιτελικά, κάνοντας το βήμα παραπάνω. Πραγματοποίησε αψεγάδιαστη εμφάνιση, όντας εξαιρετικός σε όλους τους τομείς. Τόσο από τη γραμμή service, όσο και από τη baseline, παρουσιάστηκε δυναμικός με κυριαρχικό game style. Ο Τιμ έχει κόπωση από τα διαδοχικά τρίσετα με Χούρκατζ και Τσερούντολο. Αντέχει μέχρι στιγμής, το θέμα είναι πόσο. Έχω την αίσθηση πως θα πέσει πάνω στη δυναμική του Κόρντα και θα λυγίσει. Ο Αμερικάνος έχει πλέον παραστάσεις από το top επίπεδο. Αμιγώς στοιχηματικά, η νίκη του Κόρντα με -2,5 games handicap σε απόδοση 1.85, προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL! 

(18:30) Ρισάρ Γκασκέ – Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ: Όταν κάποιος διανύει μια δεύτερη αγωνιστική εφηβεία, είμαστε μαζί του. Ο… βετεράνος Γκασκέ αντέχει στο χρόνο και παρουσιάζεται εκ νέου δυνατός, έστω και ετεροχρονισμένα. Το αγαπημένο παιδί του γαλλικού τένις, επιστρέφει σε ημιτελική φάση στην Αμβέρσα και κοντράρεται με τον Αλιασίμ. Ο λεγόμενος «κόκορας του Παρισιού» ενάντια στον ταλαντούχο –και λούζερ στους τελικούς- Αλιασίμ. Σαφώς υπερτερεί σε πολλά κομμάτια ο Καναδός, όμως ο Γκασκέ με το one-handed backhand που διαθέτει, είναι ικανός να του θέσει σημαντικούς προβληματισμούς. Θεωρώ πως η αποστολή του Φέλιξ δεν θα είναι βατή. Το +4,5 games πάνω στον Γκασκέ σε απόδοση 1.80, προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

(προτάσεις)

16:30 Τιμ – Κόρντα: Κόρντα -2,5 games (1.85) / 10 units

18:30 Γκασκέ – Αλιασίμ: Γκασκέ +4,5 games (1.80) / 10 units

Αυτά για σήμερα (22/10). Δύο επιλογές, με 20 units συνολικό άνοιγμα. Προτείνω split σε μονά, και όποιος επιθυμεί με μικρότερο stake, δυάδα με αξιοσημείωτο γινόμενο. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα