20/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 250 Αμβέρσα (20/10): Πλάνο επιστροφής στο top επίπεδο

Συνέχεια στο 250άρι τουρνουά της Αμβέρσας, με δύο επιλογές στο στόχαστρο και –εκ νέου- 20 units άνοιγμα, με γνώμονα τους δυναμικούς baseliners. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

ATP 250 Αμβέρσα 

(18:30) Νταβίντ Γκοφέν – Ντιέγκο Σβάρτσμαν: Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον συμπατριώτη του Μπεϊγί, αλλά εντέλει πήρε τη νίκη (2-1). Ο λόγος για τον Νταβίντ Γκοφέν, ο οποίος μετά τον τραυματισμό που επιχειρεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο της ATP. Άρτιος και υπομονετικός baseliner, κοντράρεται σήμερα με τον Αργεντίνο (Ντιέγκο Σβάρτσμαν), ο οποίος έχει σερί αποκλεισμούς σε σκληρές επιφάνειες. Αστοχία στο Davies Cup με τον Ίμερ, αστοχία εκ νέου στο Τελ Αβίν με ήττα από τον Ρίντερνκνεχτ. Απέναντι σε έναν τενίστα (Γκοφέν) με σημαντική ακρίβεια στο χτύπημά του, η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Σε underdog απόδοση, η νίκη του Γκοφέν έχει αξία (2.10).

JOIN TELEGRAM CHANNEL (FREE), ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING! 

(19:50) Μανουέλ Γκινάρ – Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ: Με 35/45 κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, ήτοι 78% επιτυχίας, ο Γκινάρ βάζει πλώρη από νωρίς για μια ετεροχρονισμένη ανοδική πορεία. Κέρδισε 2-1 sets τον Μπλανκανό στην πρεμιέρα. Είναι στα 25, Γάλλος, με καλή επαφή από τη service line. Απέναντί του ο Οζέ Αλιασίμ, ο οποίος ξεκάθαρα –και δίκαια- αποτελεί το φαβορί στην εν λόγω αναμέτρηση. Δυναμικός, με καλό χτύπημα από όλες τις πλευρές και τις γωνίες του court, γεγονός που θα βάλει δύσκολα στον Γάλλο. Προέρχεται από τον τίτλο (hard court – indoor) στη Φλωρεντία και είναι έτοιμος για δεύτερη σερί διάκριση. Θεωρώ πως ο Αλιασίμ θα φτάσει στη νίκη αλλά με ιδιαίτερη ευκολία. Το απλό over 19,5 πληρώνει 1.73 και κρίνεται –έστω και οριακά- αποδεκτό για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Άνοιγμα 20 units, από 10 σε κάθε μονό (όποιος επιθυμεί, αγοράζει και με πιο μετρημένο stake τη δυάδα). Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

(προτάσεις)

18:30 Γκοφέν – Σβάρτσμαν: Γκοφέν (2.10)

19:50 Γκινάρ – Αλιασίμ: over 19,5 games (1.73)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα