19/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP 250 Αμβέρσα (19/10): Εκτελεστές από τη service line

Συνέχεια στο 250άρι τουρνουά του Βελγίου, στην πόλη Αμβέρσα, με δύο επιλογές από το σημερινό (19/10) πρόγραμμα και κεντρικό γνώμονα το ισχυρό χτύπημα από την service line. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

ΑΤP Αμβέρσα 

(20:00) Μίκαελ Γκέερτς – Ντομινίκ Τιμ: Παλεύει εδώ και καιρό να επιστρέψει στο top επίπεδο. Βήμα-βήμα, τουρνουά-τουρνουά. Ο Dominator έχει χαρίσει μαγικές, μοναδικές στιγμές στον κόσμο του τένις και αξίζει να βρεθεί εκ νέου στις κορυφές. Ο Αυστριακός είχε καλή παρουσία στη Χιχόν (σκληρή επιφάνεια, indoor), έφτασε μέχρι 4ο γύρο όπου αποκλείστηκε από τον Ρούμπλεφ, αλλά μέχρι τότε έθεσε νοκ άουτ τους Τσερούντολο, Σόουζα και Τζιρόν. Εξαιρετικές εμφανίσεις, ιδίως ανά διαστήματα. Ο Γκέερτς (Βέλγος) έχει προσόντα από τη service line, λογικά θα πραγματοποιήσει ορισμένα holds, όμως η αδυναμία του στο δεύτερο χτύπημα (2nd serve) είναι εμφανής. Ο Τιμ είναι πανέτοιμος για διάκριση και θεωρώ πως θα το πράξει, όμως όχι με ιδιαίτερα ευκολία, καθώς σε περίπτωση που ο Γκέερτς βρει ορθολογικά χτυπήματα από όλες τις πλευρές και συνάμα σταθερότητα στο service, μπορεί να στείλει μακριά, έστω ένα σετ. Το over 19,5 games πληρώνει 1.70 και μου αρέσει για τα δεδομένα. Με μια νίκη του Ντομινίκ με 6-4, 6-4, είμαστε μέσα.

Telegram Channel (free) με όλο το live betting! 

(21:20) Χούμπερτ Χούρκατζ – Τζακ Ντρέιπερ: Αμφότεροι εξαιρετικοί servers, δύο τενίστες που κρίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί από τη γραμμή, το ζήτημα είναι στο επικείμενο ποιος θα υποπέσει πρώτος σε αβίαστα λάθη και θα χάσει τον ρυθμό του. Πιο έμπειρος ο Πολωνός (Χούρκατζ), με περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και συμμετοχές σε τελικούς (συν έναν τίτλο masters 1000), όμως και ο Ντρέιπερ βλέπει το όνομά του να αναρριχάται στο παγκόσμιο ranking, συν τω χρόνω. Έχω την αίσθηση πως θα πάμε σε αναμέτρηση λεπτομερειών, με ένα tie break –τουλάχιστον- (πληρώνει όμως χαμηλά), συνεπώς εύλογη επιλογή το να κινηθούμε στο over 24,5 game σε απόδοση 1.85. Πιθανό και το τρίσετο παιχνίδι.

Αυτά για σήμερα (19/10). Δύο επιλογές στο 250άρι της Αμβέρσας, με 20 units συνολικό άνοιγμα. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

(προτάσεις)

20:00 Γκέερτς – Τιμ: over 19,5 games (1.75) / 10 units

21:20 Χούρκατζ – Ντρέιπερ: over 24,5 games (1.85) / 10 units

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα