26/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Αστεράτη Τρίτη με την Stoiximan για παρέα!

Τρίτη σήμερα και η αγωνιστική δράση στο Champions League επιστρέφει με την Stoiximan να μας «κρατάει παρέα» με μοναδικές προσφορές και τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά!

Με στόχο το προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρούνται σήμερα με στόχο να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει του επαληπτικού στην Μαδρίτη. Η Stoiximan φυσικά και προσφέρει την αγορά νικητή με μηδενική γκανιότα. Απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές θεωρείται η Μάντσεστερ Σίτι με την νίκη της ομάδας του Γκουαρντιόλα να βρίσκεται στο 1.56, το Χ σε απόδοση 4.87 και το διπλό σε απόδοση 6.45. H Stoiximan επίσης προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και Match Combo. Στις ενισχυμένες αποδόσεις, το γεγονός η Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται σε απόδοση 2.92 από το αρχικό 2.25. Έπειτα, το γεγονός να σκοράρει ο Μπενζεμά δίνεται σε απόδοση 3.50 από το αρχικό 2.70 ενώ οι δύο ομάδες να δεχθούν κάρτα και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 5.00 από το αρχικό 4.65. Σε ότι αφορά τα Match Combo, το γεγονός να νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι, Over 4.5 κάρτες & να σκοράρει ο Ντε Μπρούινε δίνεται σε απόδοση 5.90.

Αγωνιστική δράση και στην EuroLeague

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται αντιμέτωπες σήμερα στο Ισραήλ με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται ήδη με 2-0 στη σειρά. Και εδώ, η Stoiximan προσφέρει την αγορά νικητή με 0% γκανιότα. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 2.04 ενώ το διπλό σε απόδοση 1.96. Σε ότι αφορά το Match Combo, η Stoiximan προσφέρει τα 4+ ευστόχα τρίποντα του Wilbekin & 3+ εύστοχα τρίποντα του Nunnally σε απόδοση 8.25.

Για ακόμα περισσότερα επισκεφτείται το site της Stoiximan.gr!