23/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ανώτερος ο Άγιαξ, γκολ στο Χαριλάου

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα χθες καθώς κάναμε το 2/2 στα pre-game picks μας. Στόχος ξανά θα αποτελέσει να έχουμε θετικό πρόσημο, τρία σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα στις 18:00 με το εξ' αναβολής παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο για τον θεσμό του κυπέλλου. Εποχή Μπούργος στον Άρη με τον άλλοτε βοηθό του Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης να υπογραφεί για 2.5 χρόνια. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 0-0, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Βγάζουν ένταση στο παιχνίδι τους ωστόσο συνεχίζει να τους λείπει το γκολ. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος παρουσιάζεται βελτιωμένος με τον Κόουλμαν στον πάγκο, πήρε τεράστιο εντός έδρας τρίποντο με 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα αναμένω από τις δύο ομάδες να παίξουν φουλ επίθεση με στόχο να σκοράρουν γκολ και να πάρουν το τρίποντο. Από πλευράς Άρη, οι παίκτες θα θελήσουν να δείξουν καλά στοιχεία έτσι ώστε να κερδίσουν θέση βασικού με τον νέο προπονητή στον πάγκο. Ο Καμαρά θα τρέξει στην κορυφή της επίθεσης ενώ Μαντσίνι και Ιτούρμπε αναμένεται με την ταχύτητα τους να απειλήσουν από μακρινή απόσταση. Όσο για τον Ατρόμητο, θα φύγει στην αντεπίθεση με τους Κλωναρίδη και Άλιμπετς, η ομάδα από το Περιστέρι έχει σκοράρει οχτώ γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Συνέχεια με Champions League και το Μπενφίκα - Άγιαξ στις 22:00. Φάση των «16» λοιπόν στην διοργάνωση και απόλυτο φαβορί σε αυτή τη σειρά αγώνων είναι σαφώς ο Άγιαξ. Οι φιλοξενούμενοι είναι καταπληκτικοί φέτος με τον κόουτς Έρικ τεν Χαγκ να παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Run n gun παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους με τον Αλέ να αποτελεί έναν φορ «κίλερ» και τους Τάντιτς-Άντονι να αποτελούν δύο άκρως επικίνδυνους παίκτες για κάθε αντίπαλο. Αλβάρεζ-Γκράβενμπερχ ξέρουν να κοντρολάρουν άψογα το παιχνίδι, πιστεύω πως αυτό θα συμβεί και σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν πείθει. Η Μπενφίκα αν και έχει πολλούς αστέρες στο ρόστερ της δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το δίδυμο Οταμέντι-Βερτόνχεν, ο κόουτς Βερίσιμο φαίνεται να έχει χάσει το σεβασμό των παικτών του. Σημείο από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.80 ενώ με λίγα units θα πάρουμε το anytime scorer του Άντονι σε απόδοση 3.10. Ο Βραζιλιάνος παίρνει προσπάθειες από τα άκρα, συγκλίνει και δοκιμάζει σουτ έξω από την περιοχή.

Οι επιλογές μου:

18:00 Άρης - Ατρόμητος: Over 2.5 (2.20) / Stoiximan - 7 units
22:00 Μπενφίκα - Άγιαξ: 2 (1.80) / Stoiximan - 10 units
22:00 Μπενφίκα - Άγιαξ: Anytime Scorer Antony (3.10) / Stoiximan - 3 units