03/07/2023 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Άνοιξαν οι συνδρομές για τον Δημήτρη Οικονόμου!

Το συνδρομητικό πακέτο του Δημήτρη Οικονόμου είναι τώρα διαθέσιμο, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τη στιγμή της ανακοίνωσης για την αποκλειστική συνεργασία!

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ο Δημήτρης Οικονόμου έχει τοποθετήσει ήδη τη συνδρομή του. Όποιοι προχωρήσουν σε αγορά του πακέτου (20 ευρώ), θα λαμβάνουν όλα τα paid picks του συγκεκριμένου tipster μέσα από private telegram channel.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ;

SPORTS BETTING

Το πακέτο (20 ευρώ) θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχήματα του Δημήτρη Οικονόμου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Όλα τα pregame & live σημεία του, από mainstream αγορές, μέχρι U19 στο basketball. Στις 25/8 επίσης, θα λάβει χώρα το Mundobasket 2023, συνεπώς, σπεύσατε, καθώς θα υπάρχουν πολλά σημεία, εκκινώντας από τα outrights.

LIVE STREAMS

Private live betting με τον Δημήτρη Οικονόμου στο συνδρομητικό telegram channel, με ενημερώσεις, με σημεία, με άμεσα πονταρίσματα, για τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα paid picks εκκινούν επίσημα στις 21/8, συνεπώς, όσοι αγοράσετε μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η συνδρομή σας θα λήξει στις 20/9Πληρώνετε 20 ευρώ για 30 ενεργές ημέρες, από την ακριβή ημερομηνία έναρξης! Βέβαια, μέχρι τότε, όλα τα μέλη που θα κάνουν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα έχουν και exclusive περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

ΕΔΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ VIP ΠΑΚΕΤΟ!

Του ευχόμαστε καλή αρχή, και πάντα πράσινος!