07/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ανοιχτό παιχνίδι στο Λονδίνο

Ημέρα Europa League απόψε και εμείς δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Δύο επιλογές ξεχώρισα σε Γερμανία και Λονδίνο. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα στις 19:45 με τον σημαντικό αγώνα της Λειψίας κόντρα στην Αταλάντα. Εκπληκτικοί το τελευταίο διάστημα οι Γερμανοί. Η αλλαγή προπονητή έφερε άμεσα αποτελέσματα με την ομάδα να παίζει πολύ όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Πιο πρόσφατο δείγμα η «άλωση της Ντόρτμουντ» με το εμφατικό 4-1. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα ήταν απογοητευτική στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση της χάνοντας με 3-1, εντός έδρας από την Νάπολι. Οι Ιταλοί νικούν στο «νήμα» δίχως να πείθουν ολοκληρωτικά με την απόδοση τους. Σήμερα, περιμένω από τους παίκτες της Λειψίας να μπουν στο γήπεδο με επιθετική ορμή. Με την βοήθεια του κόσμου θα επιδιώξουν να κλείσουν τον αντίπαλο στα καρέ του. Έχουν άλλωστε πολλές και ποιοτικές επιλογές για να τα καταφέρουν. Ο Τεντέσκο θα παίξει για ακόμα μία αγωνιστική με το 3-3-2-2 έχοντας ψηλά τις γραμμές, πιέζοντας τον αντίπαλο στα 2/3 του γηπέδου. Ανχελίνο και Χένρικς θα έχουν την πλευρά από τα άκρα με στόχο να δημιουργήσουν υπεραριθμία στην αντίπαλη περιοχή ενώ Νκουκού και Αντρέ Σίλβα αποτελούν δύο ποιοτικούς παίκτες με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.82.

Συνέχεια στις 22:00 με τον αγώνα της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Λυών. Μοναδικός στόχος φέτος για τις δύο ομάδες είναι η διάκριση στην διοργάνωση. Η Γουέστ Χαμ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει αλλοπρόσαλλη εικόνα ωστόσο δεν έχει σταματήσει να σκοράρει. Μετράει 3/4 Over 2.5 στα τελευταία ματς της ανεξαρτήτου διοργάνωσης, παίζοντας ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Όσο για την Λυών, σήμερα θα «κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια». Αυτό άλλωστε έκανε και στην προηγούμενη φάση παίρνοντας την πρόκριση από την Πόρτο. Οι Γάλλοι θα ταξιδέψουν για τη νίκη με τον «κίλερ» Ντεμπελέ να βρίσκεται κανονικά στην κορυφή της επίθεσης και τους ποιοτικούς Αουάρ και Πακετά να προσπαθούν διαρκώς να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Από πλευράς γηπεδούχων, Μπόουεν και Φορνάλς να «γράψουν» χιλιόμετρα στα άκρα ως εξτρέμ ενώ ο Αντόνιο ξέρει πως να «τρυπώνει» ανάμεσα από τα δύο στόπερ και να σκοράρει. Έτσι, αναμένω γκολ από τις δύο ομάδες με το Over 2.5 σε απόδοση 1.92 να αποτελεί επιλογή.

Οι επιλογές μου:

19:45 Λειψία - Αταλάντα: 1 (1.82) / Novibet - 10 units
22:00 Γουέστ Χαμ - Λυών: Over 2.5 (1.92) / Novibet - 10 units

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε και σε Twitter & Telegram με φουλ live παιχνίδι. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!