02/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Αξία στα γκολ

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή λοιπόν στα blog με στόχο το μέγιστο κέρδος. Δύο σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές αναλυτικά...

Ξεκίνημα από το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπλης στης 19:00. Φέτος δύο στόχους έχει ο Ολυμπιακός. Αρχικά να φτάσει αήττητος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετέπειτα να πάρει και το κύπελλο. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, παρουσίασε πολύ καλό «πρόσωπο» νικώντας άνετα με 2-0, εντός έδρας, τον ΟΦΗ. Όσο για τον Αστέρα Τρίπολης, μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς με πιο πρόσφατη αναμέτρηση την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 2-0. Αναγκασμένοι να ανοιχτούν οι φιλοξενούμενοι έτσι ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει εντός της πρώτης εξάδας. Παρότι η ομάδα του Ράσταβατς ταξίδεψε με απουσίες (Γκαρσία, Μπαράλες, Ατιένζα, Αλβάρεζ) εξακολουθεί να διαθέτει πολλές και ποιοτικές επιλογές κυρίως μπροστά. Ο Σόνι θα πάρει πρωτοβουλίες ενώ Ριέρα, Ταλίκα και Καπίγια θα πιέσουν ψηλά την αδύναμη άμυνα του Ολυμπιακού. Θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι, αποτελούν ένα ποιοτικότερο σύνολο που θα επιδιώξει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG σε απόδοση 2.20.

Συνέχεια με το Μαγιόρκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 22:00. Παίζει κάθε αγωνιστική ανοιχτά και το «πληρώνει» η Μαγιόρκα που έχει δεχθεί φέτος 39 γκολ σε 25 αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έδειξε αντίδραση στο τελευταίο ματς παίρνοντας νίκη με 1-0, εντός έδρας κόντρα στην Οσασούνα. Αμφότερες σήμερα χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι φιλοξενούμενοι για να βρεθούν εκ νέου στην πρώτη εξάδα. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση. Η Μαγιόρκα θα τρέξει στην αντεπίθεση έχοντας στην κορυφή τον Μουρίκι και σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο δίπλα στον Κοσοβάρο τον Ανχέλ. Όσο για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, θα επιδιώξει να «κοντρολάρει» το παιχνίδι και να δώσει γρήγορο ρυθμό με τον Σίλβα σε ρόλο οργανωτή. Πόρτου-Ογιαρθάμπαλ θα απειλήσουν από τα άκρα ενώ ο Ίσακ θα προσπαθεί διακαώς να «τρυπώνει» στην αντίπαλη άμυνα. Σημείο θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Οι επιλογές μου:

19:00 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: GG (2.20) / Stoiximan - 7 units
22:00 Μαγιόρκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Over 2.5 (2.30) / Stoiximan - 7 units