10/05/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Αγωνιστική δράση σε Premier League & La Liga με την Stoiximan παρούσα!

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να είναι «φτωχό» ωστόσο η Stoiximan δεν χάνει την ευκαιρία να μας προσφέρει προσφορές και αγώνες με μηδενική γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο Ισπανικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στις 21:00 κοντράρονται υπάρχει το Γρανάδα - Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Stoiximan, πάντα δίπλα στον παίκτη, προσφέρει την αγορά νικητή με μηδενική γκανιότα. Έτσι, ο άσος δίνεται σε απόδοση 3.95, το Χ σε απόδοση 3.57 ενώ το διπλό βρίσκεται στο 2.14. Σε ότι αφορά τα γκολ, το Over 2.5 βρίσκεται σε απόδοση 2.05 ενώ το Under 2.5 σε απόδοση 1.80.

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με ένα σούπερ δώρο* εδώ!

Στα της Premier League, η Άστον Βίλα βρίσκει αντιμέτωπη την Λίβερπουλ. Ο Τζέραρντ θα αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά την ομάδα που ανδρώθηκε ως παίκτης και κατάφερε να κερδίσει το Champions League. Οι «χωριάτες» είναι το μεγάλο αουτσάιντερ καθώς ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 6.80, με το διπλό την ίδια στιγμή να δίνεται σε απόδοση 1.47. Σε ότι αφορά τις ενισχυμένες αποδόσεις, το γεγονός να είναι ο Σαλάχ ή ο Μανέ ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα δίνεται από το αρχικό 2.57 σε απόδοση 3.45 ενώ στο bet builder το να νικήσει η Λίβερπουλ από ημίχρονο & να υπάρξουν Over 4.5 κόρνερ για τους φιλοξενούμενους & να υπάρξουν Over 2.5 κάρτες για την Άστον Βίλα δίνεται σε απόδοση 6.70, πάντοτε στην Stoiximan.

Περισσότερες πληροφορίες για το Bet Builder της Stoiximan εδώ