Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Το σημείο της ημέρας: Έχει λογική το 1.80 της Μπενφίκα (18/02)

Γράφει ο 

Bet Planet Team
Το σημείο της ημέρας

Η στήλη το “σημείο της ημέρας” παρουσιάζει καθημερινά το πιο δυνατό σημείο από το κουπόνι της ημέρας. Σήμερα η επιλογή μας στο Pamestoixima.gr έρχεται από το παιχνίδι της Μπενφίκα απέναντι στη Μονακό για το Champions League.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΟΝΑΚΟ (18/02, 22:00)

Ρεβάνς του 1-0 της νίκης των Πορτογάλων την προηγούμενη εβδομάδα στο Μονακό. Οι σημερινοί γηπεδούχοι με γκολ του Παυλίδη πήραν το θετικό αποτέλεσμα και προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο σήμερα δεν είναι δεδομένο ότι θα καταφέρουν να περάσουν στους “16” του Champions League. Εμείς θεωρούμε πως θα το κάνουν, ωστόσο ο άσος “σκέτος” δεν αξίζει, καθώς η Μπενφίκα δεν τον χρειάζεται κιόλας, αφού περνάει και με Χ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει τη Μονακό να πάρει τον έλεγχο. Το αντίθετο θα λέγαμε, με τους γηπεδούχους να αναμένεται να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά για να κρατούν οι ίδιοι την τύχη στα χέρια τους. Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε πως ένα bet builder με το 1Χ, το τουλάχιστον ένα γκολ της Μπενφίκα και μαζί με το χαμηλότερο όριο στα κόρνερ των γηπεδούχων, έχει λογική ν’ αποτελέσει το στήριγμα της ημέρας. Στο 1.80 η απόδοση στο Pamestoixima.gr.

(Η ΕΠΙΛΟΓΗ)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΟΝΑΚΟ -> bet builder -> 1X και over 0,5 γκολ Μπενφίκα και over 3,5 κόρνερ Μπενφίκα (1.80- Pamestoixima.gr)

ΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ BET-PLANET ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΕΔΩ!

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00