Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Να εξαργυρώσει τις συνθήκες (24/10)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Η Φέγενορντ επιβεβαίωσε το χθεσινό blog, ολοκληρώνοντας έτσι με απόλυτο (3/3) το ευρωπαϊκό τριήμερο στην στήλη. Συνεχίζουμε σήμερα με την σκυτάλη να περνάει στην Euroleague που πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή κέρδισε στην τελευταία εκτός έδρας υποχρέωση την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας τους Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Γουόρντ, Ντόρσει σε ρόλο πρωταγωνιστών. Το μεγάλο συν για τον coach Μπαρτζώκα είναι το γεγονός πως πλέον μπορεί να υπολογίζει σε Φουρνιέ, Γουόκαπ, ΜακΚίσικ κάτι που του δίνει την δυνατότητα να ανοίξει το rotation, να μοιράσει τις πρωτοβουλίες με καλύτερο τρόπο και να «αποφορτίσει» αυτούς που στα τελευταία παιχνίδια παίζοντας περισσότερο παρουσίαζαν μεγαλύτερη κόπωση στην τελική ευθεία. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν το σκορ, κάτι που φαίνεται να τους εξυπηρετεί ενώ ταυτόχρονα να ανεβάσουν και την ένταση της άμυνας με τα παράπονα του τεχνικού επιτελείου να έρχονται κυρίως για τις αμυντικές επιδόσεις. Παραδοσιακά, όποτε αγωνίζονται ελληνικές ομάδες στην Γερμανία έχουν μεγάλη στήριξη από του Έλληνες στην εξέδρα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και απόψε.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε την προηγούμενη σεζόν, με τις αποχωρήσεις βασικών παικτών να παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Χέρμπερτ ακόμα μαθαίνει την ομάδα του, ενώ δεν είναι τυχαίο πως οι Βαυαροί είναι ακόμα ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι με την προσθήκη του Ντινγουίντι να αποδεικνύει πως υπάρχει ανάγκη για τον παίκτη σκόρερ που θα έπαιρνε την ομάδα από το χέρι, όπως ήταν ο Έντουαρντς μέχρι λίγους μήνες πριν. Ο πρώην σταρ του NBA δεν θα παίξει απόψε, οπότε μένει να δούμε αν θα βελτιωθεί η εικόνα μιας ομάδας που επιθετικά δεν παρουσιάζει συνέπεια. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι πειστικός στα πρώτα παιχνίδια όμως σήμερα έχει επιστροφές στην δωδεκάδα που θα τον βοηθήσουν στο παιχνίδι του. Ταυτόχρονα διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα, ικανούς να λάβουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν την ομάδα τους να αποδράσει με το διπλό από το Μόναχο. Αγοράζω το διπλό με χάντικαπ -3,5 σε απόδοση 1,80.

(Η επιλογή μου)

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2 (-3,5/1,80/stoiximan) 10 units

Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00