Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Δεύτερη ημέρα με προκριματικά Champions League είναι η αποψινή και ναι μεν μπορεί να μην υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, όμως βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού κάτι που το καταλαβαίνεις κι από την διαχείριση ορισμένων ομάδων που έχουν ξεκινήσει τις πρωταθληματικές τους υποχρεώσεις. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το μενού της Τετάρτης.
Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS
20:30 Λουντογκόρετς – Φερεντσβάρος
Η Φερεντσβάρος παρουσιάστηκε όσο σοβαρή έπρεπε απέναντι στη Νόα και με δύο νίκες κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Σαφέστατα όσο κυλάνε τα παιχνίδια, θα πρέπει οι Ούγγροι να βελτιωθούν αμυντικά ενώ επιθετικά «πετάνε φωτιές» έχοντας σκοράρει δέκα γκολ σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Πρώτος στόχος για την ομάδα του Κιν είναι να βρεθεί στην League Phase του Champions League καθώς έτσι τόσο οικονομικά όσο και στον τομέα του πρεστίζ θα υπάρξει απογείωση. Υπάρχει εμπειρία, το κλίμα είναι θετικό στο εσωτερικό της ομάδας ενώ και αγωνιστικά μοιάζει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το γεγονός πως έχει παίξει λίγα επίσημα παιχνίδια αν και στα φιλικά πιο πριν επίσης έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της. Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει αυτό που θα προκριθεί από το αντάμωμα Σκεντίγια – Καραμπάγκ.
Η Λουντογκόρετς ακόμα ένα καλοκαίρι ξεκίνησε νωρίς τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όμως ακόμα μία φορά εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία τον χειμώνα που έρχεται. Πήρε τις δύο προκρίσεις που χρειαζόταν και πλέον με δυσκολότερο εμπόδιο μπροστά της θα πρέπει να βελτιωθεί. Υπάρχουν απουσίες για τους γηπεδούχους που συνολικά μέχρι τώρα περισσότερο ουσιαστικοί έχουν παρουσιαστεί στα παιχνίδια τους. Συνολικά στο ζευγάρι βλέπω τους Ούγγρους να είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα, ενώ και απόψε περιμένω να μην ηττηθεί η Φερεντσβάρος που με πείθει περισσότερο εν αντιθέσει με την Λουντογκόρετς που ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα το έχει πράξει με μεγάλη δυσκολία. Αγοράζω το διπλό draw no bet σε απόδοση 1,90.
(Η επιλογή μου)
20:30 Λουντογκόρετς – Φερεντσβάρος 2 dnb (1,90/novibet) 7 units
Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
