Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα (20/02)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr και καλή μας Τσικνοπέμπτη. Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, η συγκεκριμένη ημέρα έχει συνδυαστεί με ποδόσφαιρο καθώς συνηθίζεται να υπάρχει δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως σήμερα. Μεγάλες μάχες δίνουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με στόχο την πρόκριση και την συνέχιση της ευρωπαϊκής τους παρουσίες μέσα στον Μάρτιο. Πάμε να δούμε παρακάτω τι θα κρατήσουμε από το μενού της Πέμπτης.

Μπείτε στο κανάλι μας στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

19:45 Στεάουα Βουκουρεστίου – ΠΑΟΚ

Στο Βουκουρέστι ταξιδεύουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, με στόχο να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ως οριακά σημεία του πρώτου αγώνα κρίνονται τόσο η μεγάλη ευκαιρία του Κωνσταντέλια όσο φυσικά και η κόκκινη του Τάισον που ήταν μία 100% άδικη απόφαση, κάτι που φάνηκε κι από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο. Και κάπως έτσι, από εκεί που ο ΠΑΟΚ έδειχνε ικανός να αποκτήσει σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς, τώρα καλείται να ψάξει την μεγάλη ανατροπή. Θετικό πως ο Σαμάτα σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι, ο Κωνσταντέλιας δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, ο Πέλκας μοιάζει να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Ζίβκοβιτς που πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής (σκόραρε μάλιστα) στην επτάρα της Κυριακής κόντρα στην Λαμία. Σημαντική η βελτίωση της κατάστασης του Μιχαηλίδη, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει ποιοτικό «βάθος» στα στόπερ.

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ TIK TOK ΤΟΥ DIMI ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

«Τρυπάει» το ταβάνι της η Στεάουα Βουκουρεστίου καθώς από το καλοκαίρι και μετά έχει πετύχει και με το παραπάνω όποιον στόχο έχει θέσει φέτος στην Ευρώπη, ενώ πλέον έχει καταφέρει και στο πρωτάθλημα να φέρει την κατάσταση στα μέτρα της. Πρόκειται για μία «σφιχτή» ομάδα, που ποιοτικά δεν τρομάζει ενώ δεν είναι τυχαίο πως έχει δέκα παίκτες στο όριο καρτών. Χαραλάμπους εναντίον Λουτσέσκου, Στεάουα Βουκουρεστίου εναντίον ΠΑΟΚ για τρίτη φορά φέτος με τους Ρουμάνους να έχουν κερδίσει τα προηγούμενα δύο ραντεβού, μη εντυπωσιάζοντας πάντως με την απόδοση τους κάτι που αφήνει ακόμα και το ενδεχόμενο πρόκρισης της ελληνικής ομάδας ανοιχτό. Το πρώτο γκολ θα είναι σημαντικό σε ένα παιχνίδι που απαιτείται υπομονή και ο δικέφαλος του βορρά που θα έχει και αρκετό κόσμο στο πλευρό του γνωρίζει από εκτός έδρας μεγάλα παιχνίδια. Με την απαραίτητη κάλυψη της ισοπαλίας, αγοράζω το διπλό draw no bet με το 1,86 να είναι η τιμή που το συνοδεύει.

(Η επιλογή μου)

19:45 Στεάουα Βουκουρεστίου – ΠΑΟΚ 2 dnb (1,86/winmasters) 12 units

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00