Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεκινάνε τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αυτά δηλαδή που θα μας κρατήσουν παρέα καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα. Όμως μέχρι τότε υπάρχουν τα προκριματικά, με το ελληνικό ενδιαφέρον από εβδομάδα σε εβδομάδα να αυξάνεται. Απόψε στην «μάχη» ρίχνεται ο Ολυμπιακός για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.
555 ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ SUPERBET ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
21:00 Ολυμπιακός – Ναϊμέγκεν
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μία χρονιά που δεν εκπλήρωσαν τους στόχους τους τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος πίσω από την ΑΕΚ. Ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να στηρίχθηκε, όμως η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τις πρώτες μουρμούρες να κάνουν την εμφάνιση τους τόσο για τις μεταγραφές όσο και για την ευρωπαϊκή λίστα. Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί αποτελεί τον μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό, με τους Κλέιτον, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι να μένουν εκτός μετά από εντολή του Βάσκου τεχνικού, ενώ στα χαφ η απουσία του Έσε κρίνεται σημαντική, με τους Μουζακίτη και κατά πάσα πιθανότητα Γκαρθία να καλούνται να καλύψουν το κενό. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να βάλουν πίεση στους Ολλανδούς και να «κόψουν» το παιχνίδι της Ναϊμέγκεν, πατώντας και στην μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτουν από τέτοιας σπουδαίας σημασίας αναμετρήσεις.
Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Η Ναιμέγκεν εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό την κακή σεζόν που έτρεξαν οι Άγιαξ, Τβέντε, Άλκμααρ με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τρίτη θέση και να κλείσει θέση για ευρωπαϊκή League Phase της φετινής χρονιάς. Μπορεί να έχει επίσης έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, όμως με το πρωτάθλημα της Eredivisie να ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο αποτελεί ζητούμενο η ομάδα να βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας. Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου, μπορεί δεδομένα οι δύο ομάδες να μην είναι απόλυτα έτοιμες όμως τόσο απόψε όσο και στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας διακυβεύονται πολλά, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Γ. Καραϊσκάκης και να αναζητά το προβάδισμα ενόψει του επόμενου αγώνα. Η διάθεση με την οποία περιμένω να μπούνε οι ερυθρόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο, σε συνάρτηση με την εμπειρία που έχουν από τέτοια ραντεβού αναμένω να βάλουν δύσκολα στην Ναϊμέγκεν. Αγοράζω τον άσο με Ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 1,95 περιμένοντας από τον Ολυμπιακό να κάνει το πρώτο βήμα.
Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS
(Η επιλογή μου)
21:00 Ολυμπιακός – Ναϊμέγκεν 1 ΑΗ -1 (1,95/Novibet) 7 units
