Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Από αυτήν εξαρτάται (06/12)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr και καλό Σαββατοκύριακο. Ένα γεμάτο Σάββατο έχουμε μπροστά μας, που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σε πολλά μέτωπα. Πλην της στήλης, η δράση θα συνεχιστεί και στο free telegram κανάλι, εκεί που θα τρέξουμε challenge. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το blog του Σαββάτου.

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

21:45 Βερόνα – Αταλάντα

Η Αταλάντα βρίσκεται στην εποχή του Παλαντίνο και με το πρόγραμμα να «στρώνει» αρχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό, όπως φάνηκε και μεσοβδόμαδα στην αναμέτρηση για το κύπελλο εκεί που κέρδισε πολύ εύκολα την Τζένοα παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού. Είναι εμφανές πως άλλαξε η ψυχολογία στο εσωτερικό, με τις κόντρες παικτών με τον πρώην τεχνικό Γιούριτς να μην βοηθάνε την ομάδα να πορευτεί προς την σωστή κατεύθυνση. Η επιθετική τριάδα Ντε Κέτελαρ, Σκαμάκα, Λούκμαν εκτός από ποιότητα έχει και έφεση στο γκολ οπότε αναμένεται απόψε το βράδυ να είναι η κινητήριος δύναμη για την ομάδα από το Μπέργκαμο. Μπορεί να ακολουθεί απαιτητικό παιχνίδι με την Τσέλσι την προσεχή Τρίτη για το Champions League όμως δεν υπάρχει σκέψη για rotation στην ενδεκάδα, από την στιγμή που η ομάδα έχει μείνει πίσω στους εγχώριους στόχους της (-8 από την 6η Μπολόνια).

Δεν αλλάζει κάτι για την Βερόνα που το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκε με 2-1 από την Τζένοα σε παιχνίδι που προηγήθηκε και έδειχνε να ελέγχει. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και βάσει αγωνιστικής εικόνας μοιάζει δύσκολο να διαφοροποιήσει την κατάσταση παρά το γεγονός πως η απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης δεν είναι μεγάλη. Η Αταλάντα καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται υπό διαρκή κρίση. Επιπλέον συν το γεγονός πως οι Μπεργκαμάσκι έχουν σούπερ παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα (5 νίκες στα 5 τελευταία) και με την ικανότατη επιθετική τριάδα που διαθέτουν αναμένω να βάλουν μεγάλο βαθμό πίεσης στην αντίπαλη άμυνα. Αγοράζω το διπλό σε απόδοση 1,70.

(Η επιλογή μου)

21:45 Βερόνα – Αταλάντα 2 (1,70/novibet) 12 units

Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00