Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Δανακτσής: «Αφεντικό» από σήμερα (05/03)

Γράφει ο 

Δημήτρης Δανακτσής

Με ταμείο ξεκίνησε χθες το Ευρωπαϊκό τριήμερο και με καλή ψυχολογία συνεχίζουμε με τις σημερινές επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μπείτε στο κανάλι μας στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα
Όλοι θυμόμαστε νομίζω πριν λίγο καιρό το εντυπωσιακό εκείνο παιχνίδι στην League Phase του Champions League, όπου η Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει στην τελευταία φάση για το νικηφόρο 5-4. Οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν σε φόρμα και πάλι, με διαδοχικές επιτυχίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι μεσοεπιθετικοί της Μπάρτσα μπορούν να κάνουν την διαφορά τόσο απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά γενικά απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα, οπότε περιμένω από σήμερα να γείρουν την πλάστιγγα προς το μέρος τους. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό σε απόδοση 1.85 στην Stoiximan.

Μπάγερν – Λεβερκούζεν
Γερμανικός «εμφύλιος» σε αυτό το ζευγάρι του Champions League και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Πρόσφατο το δείγμα της μεταξύ τους κόντρα στο πρωτάθλημα, όπου η Λεβερκούζεν έκλεισε στα καρέ της την Μπάγερν, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0. Η κρισιμότητα είναι ούτως ή άλλως μεγάλη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, ενώ πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και στην ρεβάνς. Άρα οι δύο ομάδες να μην πάρουν μεγάλο ρίσκο και έχει τύχες το καλοπληρωμένο Under 2.5 στο 2.15 από το Pamestoixima.

Οι προτάσεις μου

(22.00) Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 2 (1.85 στην Stoiximan)
(22.00) Μπάγερν – Λεβερκούζεν Under 2.5 (2.15 στο Pamestoixima)

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00