Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Για το πρώτο τρίποντο (04/09)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Παρασκευή έφτασε, ακόμα ένα καυτό στοιχηματικό τρίημερο ξεκινάει με όλες τις ομάδες πλέον να ανεβάζουν ρυθμούς, ιδιαίτερα αυτές που σιγά σιγά προετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα, με τη League Phase του Champions League να ξεκινάει την επόμενη Τρίτη. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το μενού της Παρασκευής.

Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

22:00 Ίπσουιτς – Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μετά από δύο αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ αναζητά την πρώτη της νίκη. Εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νιούκαστλ, εντός έδρας ισοπαλία με τη Νότιγχαμ και η νέα εποχή με τον Ιραόλα στον πάγκο απαιτεί υπομονή. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Μπαρκολά, πρώην της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον συγκεκριμένο να είναι ο παίκτης που ήθελε περισσότερο ο τεχνικός των Ρεντς ώστε η ομάδα σιγά σιγά να παίρνει την αγωνιστική μορφή που επιθυμεί. Ο Γάλλος προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σήμερα, με τους Ίσακ και Γκάκπο επίσης να θεωρούνται βασικοί στα πλάνα του προπονητή τους βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα. Το αμυντικό δίδυμο Ζακέ, Βαν Ντάικ έχει ποιότητα όμως θα πρέπει να «δέσει» και τότε θα φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας που στα πρώτα δύο παιχνίδι έχει δεχθεί ήδη τέσσερα γκολ.

Η Ίπσουιτς πίστεψε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως εν τέλει γύρισε με άδεια χέρια γνωρίζοντας την ήττα 5-2 με ανατροπή. Στο «σακούλι» έχει ήδη τρεις βαθμούς από τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Σάντερλαντ, με κανέναν βαθμό να μην περισσεύει στη μάχη που θα δώσει για την παραμονή. Μπορεί η Λίβερπουλ να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στη League Phase του Champions League, όμως μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να υποτιμήσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η έλευση του Μπαρκολά περιμένω να φέρει ενθουσιασμό, φρεσκάδα, νέες ιδέες ώστε οι Ρεντς να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο για φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί μεσοεπιθετικά η Ίπσουιτς να διαθέτει παίκτες με ποιότητα, όμως αμυντικά υπάρχουν κενά, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Αγοράζω το διπλό με Ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 1,75.

250 ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ SUPERBET ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

(Η επιλογή μου)

22:00 Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 2 ΑΗ -1 (1,75/Stoiximan) 10 units

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00