Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο και με κάθε επισημότητα εύχομαι καλή σεζόν. Εκκινεί σήμερα το ελληνικό πρωτάθλημα, χθες είχαμε το πρώτο παιχνίδι της Premier League και κάπως έτσι μπαίνουμε για τα καλά στα «βαθιά».
22:30 Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για να την επαναφέρει στην κορυφή της La Liga. Η «βασίλισσα» πραγματοποίησε καλές κινήσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάτι περισσότερο από τους Ντάμφρις, Κονατέ, Κουκουρέγια, Ντιομαντέ, Σίλβα, Έσπι που καταφτάνουν με στόχο να φτιάξουν την εικόνα μιας ομάδας που την περυσινή σεζόν δεν αποδείχθηκε καθόλου ανταγωνιστική ούτε στην Ισπανία ούτε στην Ευρώπη. Σημαντική εξέλιξη η ανανέωση τους Βινίσιους, που μαζί με τους Εμπαπέ και Μπέλινγχαμ θα προσπαθήσουν απόψε να «ανακατέψουν» απόψε την αντίπαλη άμυνα. Ειδική αναφορά θα κάνω στον Γάλλο που αναμένω φέτος να αποτελέσει τον παίκτη που θα προσπαθήσει να πάρει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια.
555 ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ SUPERBET ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
Η Εσπανιόλ πρόλαβε να παίξει ήδη με τη Λεβάντε, την οποία κέρδισε με 3-0 στη Βαρκελώνη, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση. Βρισκόμαστε στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, οι «μικροί» ποντάρουν στο πόσο ανέτοιμος μπορεί να αποδειχθεί ο «μεγάλος», με τους γηπεδούχους να σκέφτονται και το ενδεχόμενο αιφνιδιασμού αν και από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης απαγορεύονται τα λάθη ακόμα κι αν βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου, αφού μόνο έτσι θα στείλει σοβαρό μήνυμα στην άλλη ομάδας της Βαρκελώνης πως φέτος θα είναι περισσότερο παρούσα στη μάχη του τίτλου. Οι Μαδριλένοι περιμένω να μπούνε με αποφασιστικότητα, με θέληση για το πρώτο τρίποντο κι ένα γκολ νωρίς δείχνει ικανό να «ξεκλειδώσει» όλο το παιχνίδι. Αγοράζω το διπλό με Ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 1,72.
Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS
(Η επιλογή μου)
22:30 Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2 ΑΗ -1 (1,72/Stoiximan) 10 units
