Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

World Cup, Day 3: Εμπιστοσύνη στον Carletto

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Με νίκη συνοδεύτηκε η χθεσινή στήλη, καθώς λίγο νωρίτερα οι ΗΠΑ κέρδισαν την Παραγουάη πληρώνοντας μας μάλιστα με πρώιμη πληρωμή από πολύ νωρίς. Παρακολουθώντας τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπορούμε να πω πως το ποδόσφαιρο της ομάδας του Ποκετίνο με γέμισε περισσότερο, ενώ θετικές εντυπώσεις επίσης άφησε και η Ν. Κορέα. Η συνέχεια δίνεται με το Μουντιάλ ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΕΦΤΑΣΕ Η SUPERBET ME 265 ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

01:00 Βραζιλία – Μαρόκο

Η Βραζιλία απογοήτευσε στις προηγούμενες διοργανώσεις και η σκέψη να έρθει ένας έμπειρος τεχνικός εκτός χώρας κέρδιζε έδαφος, με τον Αντσελότι τελικώς να αναλαμβάνει την επαναφορά της χώρας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Ιταλός τεχνικός, κατά την άποψη μου, είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της φετινής παρουσίας της Σελεσάο σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό. Το κεντρικό δίδυμο αναμένεται να συνθέσουν οι εξαιρετικοί Γκάμπριελ, Μαρκίνιος οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόσφατο τελικό του Champions League και φαίνεται πως από εκεί ο Καρλέτο θα προσπαθήσει να «χτίσει», με το βάρος επιθετικά να πέφτει, κυρίως, στις πλάτες των Βινίσιους, Ραφίνια με τον πρώτο να έχει το πλεονέκτημα πως μέχρι λίγους μήνες πριν συνεργαζόταν με τον Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεκάθαρα ο στόχος είναι η Βραζιλία να φτάσει μακριά όμως θα πρέπει να παίρνει ορισμένες πρώτες μικρές νίκες για να αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάτι που το έχει ανάγκη.

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Μαρόκο αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο Κόπα Άφρικα του περασμένου Γενάρη έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως μετά από ένα παιχνίδι «παρωδία» ηττήθηκε από την Σενεγάλη στην παράταση. Δεδομένα χάνει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, ενώ ο Ρεγκραγκί καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στον βασικό εξτρέμ Εζαλζουλί που τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό. Υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και αυτό είναι οι Βραζιλιάνοι που θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν το τουρνουά με νίκη, στέλνοντας ταυτόχρονα και τα πρώτα μηνύματα πως είναι έτοιμοι για να πρωταγωνιστήσουν. Ταυτόχρονα, οι τελευταίες εντυπώσεις μου από τον Μαρόκο δεν είναι θετικές, με τον άσο κάπως έτσι να μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

(Η επιλογή μου)

01:00 Βραζιλία – Μαρόκο 1 (1,72/Stoiximan) 10 units

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00