Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Βελτιώνεται και… κοντράρει (18/11)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Μπήκαμε στην εβδομάδα που θα επιστρέψει η κανονικότητα στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα καθώς σήμερα ολοκληρώνονται τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Στο μπασκετικό μενού οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι αυτές που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα που το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο. Πάμε να δούμε παρακάτω τι θα κρατήσουμε από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

19:00 Νεπτούνας – Άρης

Ο Άρης ταξίδεψε στην Κλαϊπέντα με στόχο να επανέλθει στις νίκες στο Eurocup, ώστε να μην μείνει περισσότερο πίσω στην μάχη που δίνει για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Έχοντας ήδη ένα μικρό δείγμα με τον Μίλιτσιτς στον πάγκο, αυτό που μπορούμε να σημειώσουμε είναι η βελτίωση στην άμυνα και στην μεγαλύτερη διάθεση που παρουσιάζει η ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα συγκριτικά με λίγες εβδομάδες πριν. Ηττήθηκε την Κυριακή από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, βγάζοντας πάντως αρκετά ανταγωνιστική εικόνα κάτι που και ψυχολογικά μπορεί να βοηθήσει τους κιτρινόμαυρους ειδικά από την στιγμή που αναζητούν μία νίκη που ουσιαστικά θα τους γυρίσει τον διακόπτη. Οι Τζόουνς, Μήτρου – Λονγκ είναι αυτοί που ξανά θα πάρουν πολλές πρωτοβουλίες, ο Νουά φέρνει εμπειρία, αθλητικότητα ενώ ο Χάρελ θα είναι ξανά ένας από τους κομβικούς παίκτες στο πλάνο του Μίλιτσιτς.

Η Νεπτούνας δίνει την δική της μάχη για να βρεθεί στην εξάδα, ποντάροντας πολλά στους γηγενείς Βελίτσκα, Ταρόλις. Παίζει ελεύθερο μπάσκετ και δεν είναι τυχαίο πως τα παιχνίδια της συχνά ανεβαίνουν αρκετά στο σκορ. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο, όμως αυτό θα είναι ένα από τα παιχνίδια «κλειδιά» για την επόμενη φάση, ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί διακοπή και οι φήμες λένε πως η ομάδα από την Θεσσαλονίκη θα ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας. Ο Άρης πάλεψε απέναντι σε Μπαχτσεσεχίρ, Παναθηναϊκό όμως δεν πανηγύρισε μία νίκη που αναζητά ώστε να κερδίσει χρόνο με το νέο προπονητή που πάντως ήδη έχει παρουσιάσει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας. Περιμένω οι φιλοξενούμενοι να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους. Αγοράζω το χάντικαπ +3,5 Άρης σε απόδοση 1,70.

(Η επιλογή μου)

19:00 Νεπτούνας – Άρης 2 (+3,5/1,70/stoiximan) 10 units

Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00