Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Σφραγίδα επιτυχίας στην Ρίγα (03/09)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Η Ιταλία χθες βράδυ κατάφερε να κερδίσει την Ισπανία, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο την επιλογή του blog στο ταμείο. Συνεχίζουμε με το πρόγραμμα της Τετάρτης, εκεί που κυριαρχεί ξανά το Eurobasket 2025 μιας και από σήμερα ξεκινάει η τελευταία αγωνιστική του τουρνουά με τις ανοικτές υποθέσεις (προκρίσεις, πλασαρίσματα) να κυριαρχούν στο ενδιαφέρον. Στο δικό μου μικροσκόπιο μπαίνει η μάχη της τέταρτης θέσης που διεξάγεται στην Ρίγα.

Μπείτε στο κανάλι του bet-planet στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

14:45 Εσθονία – Πορτογαλία

Η Εσθονία έχοντας αρκετό κόσμο στο πλευρό της, κατάφερε με τη νίκη απέναντι στην Τσεχία να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι σε Σερβία, Τουρκία, Λετονία και πλέον γνωρίζει πως αν προκριθεί αυτό θα γίνει ως τέταρτη. Έχει δυναμική στην περιφέρεια της και είναι γεγονός πως όταν βρίσκει ρυθμό αποτελεί μία ομάδα ικανή να κάνει ζημιές ακόμα και σε ομάδες ανώτερου επιπέδου, με το τρίποντο να αποτελεί βασικό όπλο. Ο Κουλαμάε αναμένεται να είναι ξανά πρωταγωνιστής για την ομάδα του, ο Ντρελ επίσης αποτελεί παίκτη με εμπειρία, ενώ ο Ραιέστε της Μπασκόνια αναζητά την σταθερότητα καθώς έχει βοηθήσει λιγότερο από το αναμενόμενο.

Η Πορτογαλία έχει πραγματοποιήσει ήδη μία μικρή υπέρβαση και το γεγονός πως με νίκη σήμερα προκρίνεται αποτελεί μία πρώτη επιτυχία για μία ομάδα που δεν την βλέπουμε συχνά σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Τα «κουκιά» είναι μετρημένα με τον Κέτα να αποτελεί τον σταρ της ομάδας, ο Γουίλιαμς σταθερά αποτελεί απειλή ενώ κατά τ’ άλλα αναζητά xfactors. Σπουδαίο παιχνίδι με την πρόκριση στα νοκ αουτ να βάζει σφραγίδα απόλυτης επιτυχίας για όποιον την πετύχει. Η Εσθονία έχει περισσότερες παραστάσεις, εμπειρία τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μία ομάδα που εφόσον καταφέρει να βρει επιθετικό ρυθμό, μπορεί να βάλει δύσκολα σε ακόμα πιο ποιοτικές ομάδες συγκριτικά με την Πορτογαλία. Στα συν για τους Εσθονούς είναι και το γεγονός πως ξανά από την εξέδρα θα έχουν μεγάλη υποστήριξη. Στηρίζω τους τυπικά γηπεδούχους και αγοράζω τον άσο με χάντικαπ -1,5 σε απόδοση 1,70.

(Η επιλογή μου)

14:45 Εσθονία – Πορτογαλία 1 (-1,5/1,70/stoiximan) 8 units

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00