Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blog

Οικονόμου: Προβάδισμα μέσω… Τούμπας (13/02)

Γράφει ο 

Dimitris Oikonomou

Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές ομάδες να μπούνε στον ευρωπαϊκό «χορό» με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να στοχεύουν στο πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» σε Conference League και Europa League αντίστοιχα. Πάμε να δούμε παρακάτω τι θα κρατήσουμε.

Μπείτε στο κανάλι μας στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS

22:00 ΠΑΟΚ – FCSB

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε αντεπίθεση στο τέλος της League Phase με αποτέλεσμα να πετύχει τον στόχο της παρουσίας του στην 24άδα. Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει τα πλάνα του, μετρώντας επιστροφές κάτι που μας δείχνει και η αποστολή, στην οποία επιστρέφουν οι Τσάλοφ, Ντεσπότοβ, Ζίβκοβιτς με τον τελευταίο να είναι ο παίκτης που όταν απουσιάζει το δικό του κενό φαίνεται δυσαναπλήρωτο. Το προηγούμενο Σάββατο στο Ηράκλειο δεν έπαιξαν οι Κεντζιόρα, Τάισον, Οζντόεφ, Καμάρα με όλους να επιστρέφουν στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού και να ετοιμάζονται μάλιστα να βρεθούν στο βασικό σχήμα. Πολλά τα συν της μεγάλης νίκης κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Πέλκα να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ο Σαμάτα σκόραρε δύο φορές (!) και συνολικά οι πρωταθλητές Ελλάδας λειτούργησαν εξαιρετικά.

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ TIK TOK ΤΟΥ DIMI ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σε οικεία μέρη επιστρέφει η FCSB, καθώς κατά την διάρκεια της League Phase είχε επισκεφθεί την Τούμπα κερδίζοντας (0-1), σε παιχνίδι που ο αντίπαλος είχε ξοδέψει πολλές ευκαιρίες ενώ σε μεγάλο κομμάτι του δεύτερου ημιχρόνου οι Ρουμάνοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Ο coach Χαραλάμπους (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ) τακτικά αναμένεται να παίξει «σφιχτά», γνωρίζοντας πως ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Ρουμανία. Για το πρωτάθλημα η Στεάουα κέρδισε, παίζοντας πάντως με αρκετούς βασικούς και μένει να δούμε αν αυτό επηρεάσει την σημερινή απόδοση τους, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Το παιχνίδι στην Τούμπα στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» πρόκρισης για την ελληνική ομάδα, που καλείται να μας δείξει αν έμαθε από τα λάθη της ήττας από τον ίδιο αντίπαλο λίγους μήνες πριν. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ανώτερο, με τις σημαντικές επιστροφές στην αποστολή να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο, την στιγμή που οι νέες μεταγραφές έφεραν αλλαγή στην ψυχολογία και συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας. Αγοράζω τον άσο σε απόδοση 1,85.

(Η επιλογή μου)

22:00 ΠΑΟΚ – FCSB 1 (1,85/Novibet) 12 units

Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κατάκτηση της Basket League από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00

Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το Περιστέρι

  • Stoiximan - 50.00
  • Novibet - 51.00
  • Winmasters - 46.00